Είχαν στήσει εργαστήριο νόθευσης ηρωίνης και αποθήκευσης για διακίνηση στον Κολωνό

Είχαν στήσει εργαστήριο νόθευσης ηρωίνης και αποθήκευσης για διακίνηση στον Κολωνό

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για αποθήκευση, νόθευση και επανατυποποίηση ναρκωτικών προς περαιτέρω διακίνησή τους στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας-Κατασχέθηκαν περίπου 2,5 κιλά ηρωίνης

Συνελήφθησαν στην περιοχή του Κολωνού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, τέσσερα άτομα (τρεις Αλβανοί και ένας Έλληνας), για αποθήκευση, νόθευση και επανατυποποίηση ναρκωτικών προς περαιτέρω διακίνησή τους στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ομάδας ατόμων στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, εντοπίσθηκαν οι δράστες και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση. Επιπλέον εντοπίσθηκε και διαμέρισμα στον Κολωνό, το οποίο χρησιμοποιείτο ως χώρος αποθήκευσης και εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης ηρωίνης.

Μετά από έρευνα στο προαναφερόμενο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.462 γραμμάρια ηρωίνης, 180 γραμμάρια σκόνης άγνωστης χημικής σύστασης, ένα πιστόλι με γεμιστήρα, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, 4 κινητά τηλέφωνα και εξοπλισμός εργαστηρίου ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version