Έκρυψε υγρή κοκαΐνη σε μπουκάλια τεκίλας

Διαβάζεται σε 2'
Έκρυψε υγρή κοκαΐνη σε μπουκάλια τεκίλας
ΕΛΑΣ

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο ένας Βραζιλιάνος που μετέφερε πάνω από 4 κιλά υγρής κοκαΐνης κρυμμένη σε μπουκάλια τεκίλας.

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες χθες στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ένας 25χρονος Βραζιλιάνος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών μέσω αεροπορικών οδών στη χώρα μας και κατόπιν διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Ο 25χρονος κατέφθασε στη χώρα μας προερχόμενος από το Σάο Πάολο Βραζιλίας και κατά τον διενεργηθέντα έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 4 κιλά και 880 γραμμάρια υγρής κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και των 255 ρεάλ Βραζιλίας, κινητό τηλέφωνο και αποσκευή.

Η υγρή κοκαΐνη είναι άοσμη και δεν ανιχνεύεται, εδώ θα κατέληγε σε «χονδρέμπορους» θα την στερεοποιούσαν ξανά μέσω «μαγειρέματος» όπου θα προέκυπτε η καθαρή της μορφή και θα την «έσπαγαν».

Είχαν προσαρμόσει και προφυλακτικά κάτω από τα πώματα με μικροποσότητα τεκίλας, ώστε σε περίπτωση τυχαίου ελέγχου, αν άνοιγε κάποιος τα μπουκάλια να του ερχόταν η μυρωδιά του ποτού. Ανάλογες περιπτώσεις έχουν εντοπιστεί ξανά στη χώρα μας από την Δίωξη, με την υγρή κοκαΐνη κρυμμένη μέσα σε σαμπουάν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα