ΕΛ.ΑΣ. για Γεωργιανό: “Εξετάστηκε από γιατρό και βρέθηκε καλά στην υγεία του”

ΕΛ.ΑΣ. για Γεωργιανό: “Εξετάστηκε από γιατρό και βρέθηκε καλά στην υγεία του”
Περιπολικό Shutterstock

Τι αναφέρει ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τις καταγγελίες Γεωργιανού περί ξυλοδαρμού του για να ομολογήσει τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Ανακοίνωση εξέδωσε την Τρίτη (22/06) η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με όσα καταγγέλλει Γεωργιανός περί ξυλοδαρμού του από αστυνομικούς προκειμένου, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, να ομολογήσει για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ αναφέρει πως ο αλλοδαπός εντοπίστηκε στους Κήπους του Έβρου και διαπιστώθηκε πως σε βάρος του είχαν προκύψει στοιχεία για συμμετοχή υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στην οικία τους στο Πικέρμι. Η ΕΛΑΣ προσθέτει πως ο συλληφθείς εξετάστηκε και για την υπόθεση των Γλυκών Νερών, ενώ καταλήγει λέγοντας πως “κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια, ζήτησε και εξετάστηκε από γιατρό, ο οποίος γνωμάτευσε ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν ζήτησε τη μεταφορά του σε νοσοκομείο”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ:

“Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε να προσπαθεί να εξέλθει από τη χώρα μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Κήπων. Διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχαν προκύψει στοιχεία για συμμετοχή του σε υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στην οικία τους στο Πικέρμι.

Για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης (σχετ. το από 18-05-2021 Δελτίο Τύπου Γ.Ε.Δ. Αττικής).

Ο συλληφθείς εξετάστηκε και από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια, ζήτησε και εξετάστηκε από γιατρό, ο οποίος γνωμάτευσε ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν ζήτησε τη μεταφορά του σε νοσοκομείο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα