Ένα chatbot που μας βοηθάει με τον κορονοϊό

Ένα chatbot που μας βοηθάει με τον κορονοϊό
Να με προσέχω adjust.

Ένα νέο bot στο Facebook, σε βοηθάει να υιοθετήσεις καλύτερες συνήθειες!

Η ιδέα ήρθε από τη μελέτη των συστάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με αφορμή την εξάπλωση του κορονοϊού. Συστάσεις όπως το τακτικό πλύσιμο των χεριών και την αποφυγή των χειραψιών, των εναγκαλισμών ή ακόμη και των «ραντεβού που θα μπορούσαν απλά να είναι ένα τηλέφωνο», αποτέλεσαν την σπίθα που έκανε την ιδέα να λάμψει: Ένα bot που θα βάλει ένα μικρό λιθαράκι στην αλλαγή των συνήθειών μας, προς το καλύτερο, με μία συμβουλή.

Ακόμη και μία μικρή αλλαγή στις καθημερινές μας συνήθειες, μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα! Συνήθειες όπως η συχνότερη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, το σωστό σκούπισμα των χεριών ή το να αποφεύγουμε να ακουμπάμε το πρόσωπό μας με τα χέρια, είναι μερικές μόνο από τις πρακτικές συμβουλές που θα στέλνει μία φορά την ημέρα, το νέο bot που δημιούργησε η διαφημιστική εταιρία adjust., στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της.

Για να εγγραφείς κι εσύ στις δωρεάν ενημερώσεις του bot, αρκεί να ξεκινήσεις μία συνομιλία μέσω Facebook Messenger στο https://m.me/healthtipsgr.

ΥΓ: Και να θυμάσαι: Να σε προσέχεις!

Λίγα λόγια για την adjust. 

Η adjust. είναι ένα digital-at-heart agency που συνδυάζει το critical thinking, τη δημιουργικότητα, τα data και την τεχνολογία. Στόχος της adjust. είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη των brands μέσα από ουσιαστική και χρήσιμη επικοινωνία προσφέροντας υπηρεσίες strategy, creative & performance. Σήμερα η ομάδα αποτελείται από 33 adjusters. με πολυσχιδή εμπειρία σε διαφορετικά πεδία του marketing industry. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα