Επεισόδια στον Ρέντη: Ψάχνουν την πυρίτιδα στους προσαχθέντες

Διαβάζεται σε 2'
Ρέντη
Δικαστήρια Μεταγωγών ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ/INTIME NEWS

Ευρήματα πυρίτιδας αναζητούν οι Αρχές στους προσαχθέντες, για τον εντοπισμό του δράστη που προκάλεσε τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, στον Ρέντη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της επίθεσης με ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων με χούλιγκαν έξω από το κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας “Μελίνα Μερκούρη”, όπου διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Έως τώρα, η διαδικασία λήψης αποτυπωμάτων DNA και διασταύρωσης στοιχείων αν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, έχει ολοκληρωθεί για πάνω από 200 προσαγόμενους, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σημειώνεται πως η ίδια διαδικασία ακολουθείται για όλους.

Αν για κάποιους προκύψουν ευρήματα πυρίτιδας, θα κρατηθούν μέχρι και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που εκκρεμούν αποφάσεις για κάποιους, όπως κι αν κάποιος αρνηθεί να δώσει DNA, τότε θα ενημερώνεται ο Εισαγγελέας και θα κινούνται οι Αρχές ανάλογα με το πρόσταγμά του.

Έως τώρα πάντως, όσοι έχουν ελεγχθεί έχουν συμφωνήσει και έχουν υπογράψει να δώσουν γενετικό υλικό.

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού

Την ίδια στιγμή, σε κώμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο αστυνομικός των ΜΑΤ που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Σήμερα, Παρασκευή (08/12), το πρωί, έγινε το δεύτερο χειρουργείο – καθαρισμός και έχει σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά, με τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα για τη ζωή του.

Ο ασθενής είχε πέσει σε κώμα από τα πρώτα λεπτά του τραυματισμού του, λόγω της εκτεταμένης αιμορραγίας (είχε υποστεί αιμορραγικό σοκ), σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του NEWS 24/7.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μάλιστα, εκδόθηκε νέο ιατρικό ανακοινωθέν. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται:

“Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα