Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά: Βολές κατά των funds για προσπάθεια έξωσης σε εργαζόμενο στο Κερατσίνι

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά: Βολές κατά των funds για προσπάθεια έξωσης σε εργαζόμενο στο Κερατσίνι
Διαμαρτυρία ενάντια στους πλειστηριασμούς eurokinissi

"Διαμηνύουμε σε κάθε κατεύθυνση, στην κυβέρνηση, στους τραπεζίτες και σε κάθε παρατρεχάμενο τους ότι δεν θα επιτρέψουμε κανένα λαϊκό σπίτι να πέσει στα νύχια τους" αναφέρει το ΕΚΠ.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την προσπάθεια έξωσης από τα κοράκια των funds και των τραπεζών, συναδέλφου από το σπίτι πρώτης και μοναδικής κατοικίας στο Κερατσίνι.

«Ενώ μετά από δυναμική κινητοποίηση η εταιρεία είχε δεσμευτεί ότι δεν θα προχωρήσει ο πλειστηριασμός και σε κάθε περίπτωση θα έρθει σε συνεννόηση με το συνάδελφο, εκείνη προχώρησε στην διεξαγωγή του πλειστηριασμού ερήμην του. Με αποτέλεσμα σήμερα δικαστικός κλητήρας να απαιτήσει τα κλειδιά του διαμερίσματος για να προχωρήσει σε αλλαγή κλειδαριάς» σημειώνει σε ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Μετά από παρέμβαση σωματείων και φορέων τόσο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά όσο και της περιοχής του Κερατσινίου ο δικαστικός κλητήρας αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Διαμηνύουμε σε κάθε κατεύθυνση, στην κυβέρνηση, στους τραπεζίτες και σε κάθε παρατρεχάμενο τους ότι δεν θα επιτρέψουμε κανένα λαϊκό σπίτι να πέσει στα νύχια τους.

Θα συνεχίσουμε να οργανώνουμε την πάλη μας απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ που συνεχίζει αυτήν των προηγούμενων.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά είναι και θα παραμείνει το αποκούμπι για κάθε εργαζόμενο, για κάθε άνεργο, για κάθε συνταξιούχο, που το έχει ανάγκη και σηκώνει κεφάλι ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου.»

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα