Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο στην Κηφισιά – Παραμένει αποπνικτική η ατμόσφαιρα

Διαβάζεται σε 1'
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο στην Κηφισιά – Παραμένει αποπνικτική η ατμόσφαιρα
INTIME

Ευτυχώς τη στιγμή της φωτιάς δεν υπήρχαν εργαζόμενοι στον χώρο, ενώ έρευνα διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής για να διαπιστωθούν τα αίτια.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6) σε βιομηχανία κατασκευής μαγειρικών σκευών στην Κάτω Κηφισιά, επί της οδού Αιγίδων.

Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 45 πυροσβέστες, 15 οχήματα μεταξύ των οποίων βραχιονοφόρο όχημα και όχημα αναπνευστικών συσκευών, καθώς και ένα ελικόπτερο. Στην επιχείρηση συνέδραμαν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες της Περιφέρειας Αττικής.

Μάλιστα, ήχησε προειδοποιητικό μήνυμα 112 για την προστασία των πολιτών από τους πυκνούς καπνούς. «Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Ευτυχώς την στιγμή της φωτιάς δεν υπήρχαν εργαζόμενοι στον χώρο, ενώ έρευνα διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής για να διαπιστωθούν τα αίτια της έκρηξης όπως αναφέρθηκε από μάρτυρες και στη συνέχεια της πυρκαγιάς που οδήγησε σε μεγάλη καταστροφή τις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα