Γαβράς: Έκκληση στον πρωθυπουργό για τον Κουφοντίνα

Γαβράς: Έκκληση στον πρωθυπουργό για τον Κουφοντίνα
Ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς News 24/7

Ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς απευθύνει έκκληση στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη να υλοποιήσει το αίτημα του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα να μεταφερθεί στη φυλακή όπου εξέτιε την ποινή του.

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς καλεί με δήλωσή του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να υλοποιήσει το αίτημα του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα για τη μεταφορά του στη φυλακή όπου εξέτιε την ποινή του, δηλαδή στον Κορυδαλλό.

Στη δήλωσή του που δημοσιεύεται στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο κ. Γαβράς αναφέρει: «Απευθύνω έκκληση στον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με βάση τις αρχές του ανθρωπισμού, να τηρήσει την υποχρέωσή του στο πλαίσιο του κράτους δικαίου και των νόμων και να διατάξει την επιστροφή του καταδικασμένου κρατούμενου Δημήτρη Κουφοντίνα στη φυλακή όπου εξέτιε την ποινή του, δηλαδή στις Φυλακές Κορυδαλλού» σημειώνει ο σκηνοθέτης στη δήλωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 62χρονος Δημήτρης Κουφοντίνας πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου με την κατάσταση της υγείας του να βρίσκεται σε οριακό σημείο, σύμφωνα με τους γιατρούς, ενώ από χθες προχώρησε και σε απεργία δίψας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα