Γίνεται ταινία το βιβλίο “η νύχτα που έφυγε ο Παύλος” του Ξενοφώντα Κοντιάδη

Διαβάζεται σε 2'
Παύλος Φύσσας
Το μνημείο του Παύλου Φύσσα SOOC

Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθεί το βιβίο του Ξενοφώντα Κοντιάδη που έχει ως θέμα τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη Χρυσή Αυγή και τη σχετική δίκη που ακολούθησε.

Στον κινηματογράφο αναμένεται να μεταφερθεί το βιβλίο του Ξενοφώντα Κοντιάδη “Η νύχτα που έφυγε ο Παύλος” που έχει ως κεντρικό θέμα τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Οπως ο ίδιος ο συγγραφέας ενημέρωσε, το σενάρι, που έχει ως βάση το βιβλίο έχει ήδη αρχίσει να γράφεται. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται προσεχώς.

Το σχετικό ποστ του κ. Κοντιάδη:

Πριν από λίγες εβδομάδες ήρθε και με βρήκε ένας σοβαρός νέος σκηνοθέτης, με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί παλιότερα για τη δημιουργία μερικών βίντεοκλιπς με θέμα τη δημοκρατία, τα δικαιώματα και το σύνταγμα. Μού πρότεινε να κάνουμε ταινία μεγάλου μήκους τη “Νύχτα που έφυγε ο Παύλος”, γράφοντας μαζί το σενάριο με βάση το βιβλίο. Ενθουσιάστηκα με την ιδέα και μέσα από τη συνεργασία μας άρχισα να μαθαίνω πολλά για το πώς φτιάχνεται στην πραγματικότητα μία ταινία, από την παραγωγή και τη χρηματοδότηση μέχρι το μοντάζ και τη διανομή της–και με ενδιαφέρει να μαθαίνω κάθε λεπτομέρεια.

Η ομάδα έχει αρχίσει εντατικά δουλειά και ελπίζω να πετύχει. Η ιστορία του Παύλου Φύσσα και της Χρυσής Αυγής, τα γυμνά γεγονότα, οι μαρτυρίες και όσα κρύβονται πίσω από αυτά θα πρέπει να φτάσουν με όλους τους δυνατούς τρόπους σε όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται, ιδίως τους νεώτερους.

Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα