Γονείς Ζακ Κωστόπουλου για Κασσελάκη: “Δεν έκανε ούτε μια αναφορά στο όνομά του”

Διαβάζεται σε 2'
Οι γονείς του Ζακ Κωστόπουλου
Οι γονείς του Ζακ Κωστόπουλου ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Οι γονείς του Ζακ Κωστόπουλου ζητούν από τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, περισσότερες μάχες για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Με μία ανάρτηση στο facebook οι γονείς του Ζακ Κωστόπουλου στρέφουν τα βέλη τους κατά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Στην ανάρτηση αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έκανε καμία αναφορά στον Ζακ Κωστόπουλο, παρά το γεγονός ότι την περασμένη Πέμπτη ήταν η 5η επέτειος από τη δολοφονία του.

«Περιμένουμε από έναν αρχηγό κόμματος που ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να δώσει τις μεγαλύτερες μάχες υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου όλες οι ζωές θα έχουν αξία και θα μπορούν να βιωθούν με αξιοπρέπεια και ευημερία», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση των γονιών του Ζακ Κωστόπουλου για τον Κασσελάκη

«Ο Ζακ έδωσε μεγάλες μάχες και αγωνίστηκε για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και όχι μόνο. Δολοφονήθηκε για τις ταυτότητες του και σύρθηκε μέσα από τη λάσπη. Οι δολοφόνοι του είναι ακόμη ελεύθεροι» λένε σε ανάρτησή τους στο Facebook.

«Ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Κασσελακης δεν έκανε ούτε μια αναφορά στο όνομα του Ζακ, παρόλο που την περασμένη Πέμπτη ήταν η 5η επέτειος του θανάτου του. Είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση να μπορείς να βγεις έξω με το σύντροφό σου και κανένας να μη σε χλευάζει ή να μη σου επιτεθεί. Όμως για χιλιάδες ανθρώπους στη Ελλάδα αυτό είναι ανέφικτο και επικίνδυνο. Τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα στερούνται πολλά δικαιώματα και οι ζωές τους είναι αβίωτες.

Περιμένουμε από έναν αρχηγό κόμματος που ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να δώσει τις μεγαλύτερες μάχες υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου όλες οι ζωές θα έχουν αξία και θα μπορούν να βιωθούν με αξιοπρέπεια και ευημερία. Στη συνάντηση μας με τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη τον Ιούλιο του 2022 μας είπε ότι ο Ζακ ήταν ένας σπόρος. Ελπίζουμε αυτός ο σπόρος να καρπίσει με τη βοήθεια των ανθρώπων που έχουν την εξουσία να κάνουν αλλαγές» ανέφεραν στο μήνυμά τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα