Ίασμος: Ο Δήμαρχος απέλυσε εργαζόμενο ως “Γκιουλενιστή” – Ανακλήθηκαν όλοι οι Αντιδήμαρχοι

Ίασμος: Ο Δήμαρχος απέλυσε εργαζόμενο ως “Γκιουλενιστή” – Ανακλήθηκαν όλοι οι Αντιδήμαρχοι
Δημαρχείο Ιάσμου Φωνή της Ροδόπης

Ο Δήμαρχος Ιάσμου απέλυσε υπάλληλο επειδή θεώρησε ότι συνδέεται με το κίνημα των Γκιουλενιστών. Με απόφασή του ανακλήθηκαν όλοι οι Αντιδήμαρχοι. Καταγγελίες ότι "θα διοικεί μόνος του ολόκληρο τον Δήμο".

Ο Δήμαρχος Ιάσμου Θράκης, Οντέρ Μουμίν, απέλυσε εργαζόμενο επειδή “υπάρχουν ενδείξεις συμμετοχής του στην τρομοκρατική οργάνωση FETO”, δηλαδή στο κίνημα των Γκιουλενιστών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση του Δήμου στο Facebook, “ο Δήμαρχος Ιάσμου ως Προϊστάμενος των υπηρεσιών: Αποφασίζει & διακόπτει, άμεσα & από σήμερα, τη σύμβαση εργασίας (Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας) του Νιαζή ΧΑΣΑΝ του Αλή, για σπουδαίο υπηρεσιακό λόγο – Ισχυρές ενδείξεις συμμετοχής στην τρομοκρατική οργάνωση FETÖ”.

“Εκτιμώ ότι υπάρχει παγκόσμια τρομοκρατική οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν, η οποία προσπάθησε να ανατρέψει και να σκοτώσει τον Πρόεδρο της Τουρκίας, κ. Ερντογάν, και στην Τουρκία χαρακτηρίστηκε ως “τρομοκρατική οργάνωση”. Εκτιμώ ότι και στην χώρα μας θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως τέτοια, γιατί έχει απλώσει τα πλοκάμια της, εδώ και χρόνια, και στην Ελλάδα”, δήλωσε ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Όπως μετέδωσε η Φωνή της Ροδόπης, “με απόφαση του Δημάρχου, Οντέρ Μουμίν, ανακλήθηκαν όλοι οι Αντιδήμαρχοι ενώ ο Δήμος ανακοίνωσε ότι ο Δήμαρχος θα ασκεί και τις προεδρίες όλων των ΝΠΔΔ (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) του Δήμου (δημοτικές επιχειρήσεις κλπ), ύστερα από τις παραιτήσεις των προέδρων τους, κάτι που σημαίνει επί της ουσίας ότι ο Οντέρ Μουμίν θα διοικεί μόνος του ολόκληρο τον Δήμο“.

Στην ανακοίνωση που δημοσίευσε το τοπικό μέσο ενημέρωσης αναφέρεται,

“Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, ως Προϊστάμενος των υπηρεσιών: Ανακαλεί με αιτιολογημένη απόφασή του όλους τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ιάσμου. Μέχρι νεωτέρας, κρατά στο πρόσωπό του όλες τις αρμοδιότητες του άρθρου 58 του Ν.3852/2010.

Σε συνέχειά των παραιτήσεων των Προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ιάσμου, κρατά και ασκεί τις Προεδρίες όλων των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ του Δήμου Ιάσμου.

Καλεί άμεσα σε παραίτηση όλους τους υπηρεσιακούς και αιρετούς του Δήμου Ιάσμου, οι οποίοι εμπλέκονται ή συσχετίζονται με την Παγκόσμια Τρομοκρατική Οργάνωση FETÖ και την εγχώρια Εγκληματική Όργανωση ΕΥΡ-ΑΚΗ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα