Ηλεία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον οδηγό του οχήματος που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Διαβάζεται σε 2'
Στιγμιότυπο από τις έρευνες των πυροσβεστών της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του ζευγαριού που επέβαινε στο αυτοκίνητο το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου.
Στιγμιότυπο από τις έρευνες των πυροσβεστών της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του ζευγαριού που επέβαινε στο αυτοκίνητο το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

Ώρες αγωνίες για τον άνδρα που αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε με τη σύζυγό του παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας.

Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της τοπικής κοινότητας, Πλουτοχώρι, του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων της Ηλείας, για τον εντοπισμό του οδηγού αυτοκινήτου που παρασύρθηκε το βράδυ της Δευτέρας (15/1) από ορμητικά νερά χειμάρρου.

Οι έρευνες των ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ, αλλά και των πυροσβεστών, επικεντρώνονται σε όλο το μήκος του χειμάρρου της Κόβιτσας, όπου αν και έχει υποχωρήσει η στάθμη των υδάτων, υπάρχουν πολλά φερτά υλικά.

Επίσης, πραγματοποιούνται, τόσο προς την περιοχή του ποταμού Αλφειού, όσο και στις εκβολές του.

Το χρονικό

Το ζευγάρι που επέβαινε στο αυτοκίνητο του στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού πριν παρασυρθεί από τον χείμαρρο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, 30 μέτρα πριν τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού. Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε όμως ούτε την πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει.

Άμεσα ζήτησαν βοήθεια και μεγάλα οχήματα του δήμου ξεκίνησαν για το σημείο. Ωστόσο, το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο.

Η συνοδηγός, ηλικίας 45 ετών, ανασύρθηκε νεκρή. Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε στην περιοχή του Πλουτοχωρίου,  σε μεγάλη απόσταση από το αυτοκίνητο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα