Κακοκαιρία Daniel: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το οδικό δίκτυο της Μαγνησίας

Κακοκαιρία Daniel: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το οδικό δίκτυο της Μαγνησίας
Καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με εντολή της αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία σε όλο το οδικό δίκτυο της Μαγνησίας, όσο η κακοκαιρία Daniel πλήττει τη χώρα. Προηγήθηκε απαγόρευση για το Βόλο. Ρυθμίσεις και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Απαγόρευση κυκλοφορίας, εκτός από τη μητροπολιτική περιοχή του Βόλου, επιβάλλεται από τις 11:20 και σε όλη την περιοχή του Πηλίου και την ορεινή Μαγνησία γενικότερα, λόγω της επιδείνωσης των επικίνδυνων φαινομένων της κακοκαιρίας Daniel.

Νεότερο μήνυμα του 112 αναφέρει ότι “με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στο ορεινό δίκτυο του Νομού Μαγνησίας λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων”.

Λόγω των πολύ δυσμενών συνθηκών και της υπερχείλισης χειμάρρων έχουν διακοπεί από το πρωί και τα σιδηροδρομικά δρομολόγια μεταξύ Βόλου και Λάρισας, ενώ περιορισμένα είναι και τα δρομολόγια λεωφορείων και εκτελούνται μόνο προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ακινητοποιημένα είναι και τα λεωφορεία των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου και δεν εκτελούν δρομολόγια τόσο στο κέντρο, όσο και στα προάστια.

Στον Βόλο ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 10:30 το πρωί με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα