Κατερίνη: Σύλληψη καταζητούμενου για κλοπή και θανάτωση αγελάδων από το 1997

Κατερίνη: Σύλληψη καταζητούμενου για κλοπή και θανάτωση αγελάδων από το 1997
Ο καταζητούμενος είχε κλέψει, τεμαχίσει και πουλήσει τις δύο αγελάδες το 1997 (φωτό αρχείου) Shutterstock

Ο καταζητούμενος είχε κλέψει, "τεμαχίσει" και πουλήσει δύο αγελάδες στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας το 1997. Συνελήφθη στις 18 Φεβρουαρίου του 2021 στην Κατερίνη.

Καταζητούμενος για κλοπή και θανάτωση δύο αγελάδων, πριν από 24 χρόνια στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας, συνελήφθη στην Κατερίνη.

Πρόκειται για 54χρονο ομογενή, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων που είχαν εκδώσει οι Ρωσικές Αρχές.

Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα, φέρεται ότι το 1997, μαζί με συνεργό του, έκλεψαν “δύο γαλακτοφόρες αγελάδες” από τον ιδιοκτήτη τους, τις οποίες εν συνεχεία “τεμάχισαν” και πούλησαν.

Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που αφορούν το αίτημα των Ρώσων να εκδοθεί και να δικαστεί στη χώρα τους. Ο ίδιος φέρεται να δηλώνει άγνοια για το περιστατικό, αρνούμενος τις εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις. Αποφασίστηκε τελικά να αφεθεί ελεύθερος υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από την ελληνική επικράτεια μέχρι να αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο για την έκδοση του ή όχι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα