Κατηγορούμενος 52χρονος για ασέλγεια στην ανήλικη θετή κόρη του

Κατηγορούμενος 52χρονος για ασέλγεια στην ανήλικη θετή κόρη του

Για ασέλγεια σε βάρος παιδιού κάτω των 12 ετών κατηγορείται ένας 52χρονος, ο οποίος φέρεται να κακοποίησε την θετή του κόρη πριν από 9 χρόνια

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου κάθισε την Τρίτη (17/12) ένας 52χρονος, ο οποίος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος της θετής κόρης του όταν αυτή ήταν 11 ετών

Το περιστατικό σημειώθηκε το 2004, ωστόσο η καταγγελία έγινε πέντε χρόνια αργότερα και έφτασε στο στάδιο της ανάκρισης το 2010.

Το κοριτσάκι ζούσε με τη μητέρα, τον πατριό και τα δύο ετεροθαλή αδέλφια της στη Μεσαρά. Τον χειμώνα του 2004, το μικρό παιδί ξύπνησε μέσα στη νύχτα από ενόχληση που αισθάνθηκε και έβαλε τα κλάματα. Ο 52χρονος ενοχλήθηκε από το συμβάν και αφού χτύπησε το κοριτσάκι με μια σωλήνα και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας κοιμόνταν, το έγδυσε και προέβη σε ασελγείς πράξεις. Το παιδί προσπάθησε να φωνάξει, ωστόσο εκείνος του έκλεισε το στόμα και απείλησε να το σκοτώσει εάν ανέφερε όσα έγιναν στη μητέρα του.

Το κοριτσάκι και ο 52χρονος, σύμφωνα με τις καταθέσεις, είχαν τεταμένες σχέσεις, με τη μικρή να υποστηρίζει ότι συχνά της φερόταν βίαια και την χτυπούσε. Τον Ιούνιο του 2009 το κοριτσάκι πήγε να ζήσει με τον πατέρα της, ο οποίος στη συνέχεια πήρε την επιμέλεια της με ασφαλιστικά μέτρα και του ανέφερε όλα όσα είχε βιώσει. Ο πατέρας της κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία τον Φεβρουάριο του 2010 ενώ λίγους μήνες μετά η μικρή υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν την καταγγελία.

Στην απολογία του στον ανακριτή, ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί όσα του καταλογίζουν, τονίζοντας ότι είχε καλές σχέσεις με το παιδί ενώ είχε επισημάνει ότι το κορίτσι ψεύδεται καθ’ υπόδειξη του πατέρα της. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος δεν παρέστη στην ακροαματική διαδικασία, προσκομίζοντας έγγραφο ότι πάσχει από οξεία οσφυαλγία ενώ απόντες ήταν τόσο το 22χρονο σήμερα θύμα, ο πατέρας, η μητέρα της και ένας ακόμη μάρτυρας.

Πληροφορίες από cretalive.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα