Καβάλα: Οι καλοκαιρινές άδειες και 3.000 ευρώ καθυστερούν την εξιχνίαση θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου

Καβάλα: Οι καλοκαιρινές άδειες και 3.000 ευρώ καθυστερούν την εξιχνίαση θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου
Έγκλημα στην Καβάλα ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ/INTIME NEWS

Τεράστια καθυστέρηση στα αποτελέσματα της ανάλυσης DNA της 68χρονης κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρή έξω από το μαντρί της στην Καβάλα. Ψάχνουν χρήματα για να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις.

Εξακολουθούν να αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA της 68χρονης κτηνοτρόφου που βρήκε τραγικό θάνατο σε μαντρί στο Ποδοχώρι του δήμου Παγγαίου στην Καβάλα, καθώς η διαδικασία έχει κολλήσει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η voria, οι εξετάσεις για την ανάλυση του DNA που ελήφθη από τα νύχια της κτηνοτρόφου, που θα δείξουν τον δράστη ή το κριάρι, κοστίζουν 3.000 ευρώ, ποσό που αναζητά να αντλήσει με κάποιον τρόπο η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Οι εξετάσεις έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ αλλά αναμένεται η έγκριση της δαπάνης για να προχωρήσει η διαδικασία.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας έχει διαβιβάσει το αίτημα στον εισαγγελέα της Καβάλας και η υπόθεση εκκρεμεί από τις αρχές Ιουνίου. Αναλόγως με την έκβαση των αναλύσεων θα σχηματισθεί και η ανάλογη δικογραφία.

Πάντως, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως λόγω της χρονικής συγκυρίας -δηλαδή εξαιτίας των καλοκαιρινών αδειών- ενδέχεται τα αποτελέσματα να βγουν ακόμα και τον Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζεται πως οι αρχές εξετάζουν δύο σενάρια αναφορικά με τον μηχανισμό που προκάλεσε τον θάνατο της 68χρονης.

Η γυναίκα είχε εντοπιστεί νεκρή κοντά στο μαντρί μέσα σε μία λίμνη αίματος. Άμεσα στο σημείο είχε σπεύσει η Αστυνομία αλλά και ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό. Αν και οι αρχικές ενδείξεις δεν παρέπεμπαν σε εγκληματική ενέργεια, από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της προέκυψε πως έφερε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις και έτσι ξεκίνησε να σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Όμως, την επόμενη ημέρα στο ποιμνιοστάσιο του θύματος έφτασε ο ιατροδικαστής για δεύτερη, συμπληρωματική αυτοψία, κατά την οποία διαπίστωσε την ύπαρξη ενός επιθετικού κριαριού. «Τη γυναίκα θα μπορούσε να σκοτώσει ένας άνθρωπος εύσωμος είτε το κριάρι. Όλα ερευνώνται», είχε πει ο ιατροδικαστής Νικόλας Κιφνίδης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα