Κηφισιά: Με μπαλτά χτύπησε τον υπάλληλο στην πιτσαρία ο δράστης

Διαβάζεται σε 2'
Επίθεση με μπαλτά σε κατάστημα στην Κηφισιά
Επίθεση με μπαλτά σε κατάστημα στην Κηφισιά Eurokinissi

Ο δράστης εισήλθε στο κατάστημα και φωνάζοντας ότι του χρωστούσε ο ιδιοκτήτης χρήματα, του κατάφερε απανωτά πλήγματα με μπαλτά 30 εκατοστών. Τα σενάρια που εξετάζονται.

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας είναι ο 24χρονος που συνελήφθη χθες το βράδυ στην Κηφισιά μετά από αιματηρό επεισόδιο σε πιτσαρία, στη συμβολή των οδών Λεβίδου και Κασσαβέτη.

Ο δράστης εισήλθε στο κατάστημα και φωνάζοντας ότι του χρωστούσε ο ιδιοκτήτης χρήματα, ήρθε σε συμπλοκή με έναν 21χρονο υπάλληλο και του κατάφερε απανωτά πλήγματα με μπαλτά 30 εκατοστών, στο κεφάλι, τα άνω και κάτω άκρα.

Ο δράστης αποπειράθηκε να διαφύγει μετά την πράξη του, όμως τον καταδίωξαν αυτόπτες μάρτυρες, τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν στους προστρέξαντες αστυνομικούς. Το θύμα μετά τις Πρώτες Βοήθειες στο σημείο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλεύεται.

Το θύμα έχει υποστεί κάκωση κεφαλής και βαθιά θλαστικά τραύματα στην μετωπιαία χώρα, στην αριστερή βρεγματική χώρα, στην αριστερή ζυγωματική χώρα και στον λοβό του αριστερού του αυτιού, καθώς και σε χέρια και πόδια.

Μία υπάλληλος της επιχείρησης ανέφερε στους αστυνομικούς πως ο δράστης είχε περάσει και την προηγούμενη ημέρα από το κατάστημα. Ο ιδιοκτήτης αρνείται ότι γνωρίζει τον δράστη όπως και ότι του χρωστάει χρήματα, όπως εκείνος ισχυρίστηκε. Από την Αστυνομία εξετάζεται η πιθανότητα ο δράστης να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ φαίνεται να τελούσε και υπό την επήρεια ουσιών. Ο κατηγορούμενος με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα