Κηφισιά: Πόρτα σχολείου καταπλάκωσε μαθητή λίγη ώρα μετά την τοποθέτησή της – Στο νοσοκομείο 9χρονος

Διαβάζεται σε 2'
Κηφισιά: Πόρτα σχολείου καταπλάκωσε μαθητή λίγη ώρα μετά την τοποθέτησή της – Στο νοσοκομείο 9χρονος
INTIME

Παραλίγο τραγωδία σε σχολείο στην Κηφισιά, όταν πόρτα έπεσε πάνω σε έναν μαθητή.

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο της Κηφισιάς, όταν, κατά την διάρκεια των εργασιών, πόρτα έπεσε πάνω σε έναν μαθητή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 9χρονος μαθητής παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, με ελαφρά τραύματα και μεταφέρεται για εξετάσεις στο Παίδων Πεντέλης.

Σύμφωνα με τη Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 13:30, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, την ώρα που εργάτες πραγματοποιούσαν εργασίες στο προαύλιο του σχολείου.

INTIME

Στο σημείο βρίσκονται στελέχη της ΕΛΑΣ, ενώ έχει συλληφθεί ο εργολάβος και οι δύο γιοι του που εργάζονταν στο σημείο και έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Αυτή την ώρα καταθέτουν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα δάσκαλοι, ο διευθυντής του σχολείου και οι γονείς του παιδιού.

Το χρονικό

Σύμφωνα με εκπαιδευτική πηγή, το συνεργείο (που ανήκει στο Δήμο Κηφισιάς) έφτασε στο σχολείο το πρωί για να αλλάξει δύο πόρτες του σχολείου, μεταξύ των οποίων και την κεντρική.

Περίπου στις 11:30 ενημέρωσαν τον διευθυντή ότι όλα ήταν εντάξει και ότι η νέα πόρτα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε 20 λεπτά. Ο διευθυντής άφησε να περάσουν δύο ώρες (για λόγους ασφαλείας) αλλά μόλις άνοιξε την πόρτα, στις 1:15, για να περάσουν τα πρώτα παιδιά, η πόρτα κατέρρευσε τραυματίζοντας ένα παιδί, ευτυχώς ελαφρά.

INTIME

Οι δύο πόρτες του σχολείου ήταν πολύ παλιές και ο διευθυντής, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πίεζε περισσότερα από δύο χρόνια για την αλλαγή τους. Τελικά αυτή έλαβε χώρα την Τρίτη με τα γνωστά κακά αποτελέσματα.

Για το περιστατικό ήδη ενημερώθηκε αρμοδίως το Υπουργείο Παιδείας.

Το βίντεο από το ατύχημα στο σχολείο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα