Κίνηση στους δρόμους: Σε ρυθμούς Ερντογάν η Αθήνα – Πού υπάρχουν προβλήματα

Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση στους δρόμους: Σε ρυθμούς Ερντογάν η Αθήνα – Πού υπάρχουν προβλήματα
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Από νωρίς εμφανίστηκαν τα προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και το “χειρόφρενο” στα ταξί.

Σε ρυθμούς επίσκεψης Ερντογάν έχει μπει από νωρίς η πρωτεύουσα από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν από την άφιξη του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα.

Ήδη, προβλήματα παρατηρούνται στη Λεωφόρο Αθηνών, αλλά και στην άνοδο του Κηφισού όπως και της Κηφισίας, ενώ συμφόρηση υπάρχει και στη Μεσογείων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Ερντογάν

Κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης), σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενδεικτικά, σε τμήματα των κάτωθι οδικών αξόνων:

 • Λ. Κατεχάκη,
  Λ. Μεσογείων,
  Λ. Βασ. Σοφίας,
  Λ. Κηφισίας,
  Λ. Βασ. Κωνσταντίνου,
  Λ. Βασ. Αμαλίας,
  Λ. Αλεξάνδρας,
  Μιχαλακοπούλου,
  Σταδίου,
  Πανεπιστημίου και
  Ακαδημίας

H Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα