Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η ζωή με τον Γιώργο Σαμαρά στην Κρήτη, το μωρό που τους “έδεσε” και η Ελένη Μενεγάκη

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η ζωή με τον Γιώργο Σαμαρά στην Κρήτη, το μωρό που τους “έδεσε” και η Ελένη Μενεγάκη
Κωνσταντίνα Κομμάτα glomex

Για όλα μίλησε η Κωνσταντίνα Κομμάτα, η οποία βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (03/11) στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της και ο ερχομός του παιδιού τους.

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (03/11) σε μία σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη, η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Η ηθοποιός, η οποία φέτος έκανε δυναμικό comeback και πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά “Η δική μας οικογένεια” στο OPEN μίλησε για τον σύζυγό της, Γιώργο Σαμαρά, για τη ζωή τους στην Κρήτη και τον ερχομό της κόρης τους, ενώ με αφορμή τη συμμετοχή της σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, με τελευταία αυτή της Ελένης Μενεγάκη απάντησε στο ενδεχόμενο να επέστρεφε στη μικρή οθόνη σε άλλο ρόλο πέρα από αυτόν της ηθοποιού.

“Θέλαμε πολύ να κάνουμε ένα παιδί και δεν ήταν μόνο το ότι το θέλαμε, ήταν και το timing. Με το που είδα ότι τα θέατρα ήταν κλειστά λόγω κορονοϊού και δεν ανοίξουν οι δουλειές, είπαμε ότι είναι ωραία στιγμή”, ανέφερε για την απόφασή τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους όσο βρίσκονταν στην Κρήτη, ενώ για το κατά πόσο έχει αλλάξει η σχέση τους, είπε: “στην αρχή αλλάζουν οι ισορροπίες μέχρι να μπει στη ζωή σου όλο αυτό και να γίνει καθημερινότητά σου ως νέα μαμά, αλλά μετά είναι πολύ όμορφο. Νομίζω ότι όλες οι μανούλες χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Νομίζω ότι στο τέλος η σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι γίνεται καλύτερη, έχω δεθεί ακόμα περισσότερο με τον Γιώργο. Από την αρχή βρίσκεις κοινά αλλά όταν έρχεται το μωράκι και έχετε αυτόν τον κοινό στόχο για το καλό του, δένεσαι ακόμα πιο πολύ. Είμαστε ακόμα πιο δυνατή ομάδα“.

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τα επαγγελματικά της αλλά και στο πέρασμά της από την τηλεόραση, με την ίδια να απαντά στο ενδεχόμενο αν θα ήθελε να επιστρέψει στο πλατό κάποιας εκπομπής, όπως σε αυτό της Ελένης Μενεγάκη.

“Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έμεινα περίπου για μία σεζόν, 5-6 μήνες. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω, να επιστρέψω σε κάποια εκπομπή. Ποτέ δεν ξέρεις, δεν είμαι κάθετη, αλλά με κάτι παρόμοιο με αυτά που είχα κάνει παλιά, όπως στο TV 100 ή το Μακεδονία, δεν θα έκανα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα