Κορονοϊός: Μαθητές στο Κολλέγιο Αθηνών τα παιδιά της 40χρονης που νοσηλεύεται

Κορονοϊός: Μαθητές στο Κολλέγιο Αθηνών τα παιδιά της 40χρονης που νοσηλεύεται
Το Κολέγιο Αθηνών Κολέγιο Αθηνών

Οι γονείς των μαθητών του Κολλεγίου Αθηνών ενημερώθηκαν ότι τα παιδιά της γυναίκας που διαγνώστηκε με κορονοϊό και νοσηλεύεται στο Αττικό φοιτούν στο ίδρυμα. Η κόρη της 40χρονης βρίσκεται σε εκδρομή με συμμαθητές της στο Λονδίνο

Στο Κολλέγιο Αθηνών φοιτούν τα παιδιά της γυναίκας η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και αποτελεί το τρίτο κρούσμα στην Ελλάδα και το πρώτο στην Αθήνα, γεγονός το οποίο έθεσε σε επιφυλακή το εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη της 40χρονης τραπεζικού βρίσκεται μαζί με συμμαθητές της από το Κολλέγιο Αθηνών σε εκδρομή στο Λονδίνο.

Το κορίτσι είχε ταξιδεύσει με τη μητέρα του στο Μιλάνο, και μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, έφυγε για Λονδίνο. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις στη Βρετανική πρωτεύουσα και θα κριθεί αν θα επιστρέψει ή όχι στην Αθήνα.

Η διοίκηση του Κολεγίου σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ απέστειλε σχετική ενημέρωση στους γονείς των μαθητών πληροφορώντας για το συγκεκριμένο γεγονός και χωρίς να αναφέρει ζήτημα λήψης μέτρων.

Ειδικότερα στη σχετική ενημέρωση σημειώνεται ότι ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ενημέρωσε ότι μία μητέρα μαθητών του Κολεγίου διαγνώστηκε θετική στον νέο Κορονοϊό Covid 2019.

“Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και με τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη. Σας καλούμε εκ νέου να τηρήσετε την οδηγία που σας απεστάλη χθες από την Ιατρική Υπηρεσία” αναφέρει η σχετική επιστολή προς τους γονείς.

Σύμφωνα με πληροφοριες δεν έλαβαν όλοι οι γονείς ενημέρωση (δεν ενημερώθηκαν οι γονείς του Γυμνασίου και Λυκείου του κολλεγίου ψυχικού), κάτι που προκάλεσε σύγχυση.

Το News 24/7 προσπάθησε να επικοινωνήσει με το Κολλέγιο ωστόσο δεν κατέστη δυνατό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα