Κορονοϊός: Συναγερμός για κρούσματα σε μοναστήρι στη Λαμία

Κορονοϊός: Συναγερμός για κρούσματα σε μοναστήρι στη Λαμία
Μοναχή (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) Eurokinissi

Ανησυχία για κρούσματα κορονοϊού σε μοναστήρι στη Λαμία. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αρρωστήσει όλες οι μοναχές που βρίσκονται εκεί

Συναγερμός για κρούσματα σε Μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στη Λαμία, όπου φέρεται να έχουν αρρωστήσει όλες οι μοναχές που βρίσκονται εκεί από κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα LamiaReport.gr, ήδη η Ηγουμένη της Μονής νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας έχοντας υψηλό πυρετό από την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι επιβεβαιώθηκε ότι και οι υπόλοιπες μοναχές που έχουν πυρετό, έχουν νοσήσει από κορονοϊό (σύνολο 20). Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας το Μοναστήρι ζήτησε βοήθεια, καθώς έπαψε η τροφοδοσία του αφού δεν μπαίνει και δε βγαίνει κανένας και ο Δήμος Λαμιέων ανέλαβε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, να πάει φάρμακα και τρόφιμα.

Μάλιστα άλλες τέσσερις μοναχές φέρεται να έχουν σοβαρά συμπτώματα πέρα από τον υψηλό πυρετό και αναμένεται κι εκείνες αν χρειαστεί να μεταφερθούν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί εκτός από το Δήμο, η Πολιτική Προστασία που όρισε και την 14ημερη καραντίνα και η Περιφέρεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα