Κουφοντίνας: Σοβαρή επιδείνωση της υγείας του

Κουφοντίνας: Σοβαρή επιδείνωση της υγείας του
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας Eurokinissi

Το νοσοκομείο της Λαμίας ενημέρωσε το Σάββατο ότι ο απεργός πείνας Δημήτρης Κουφοντίνας παρουσίασε σοβαρή επιδείνωση της υγείας του.

Σε οριακό σημείο βρίσκεται η κατάσταση της υγείας του κρατουμένου-απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα όπως ενημέρωσε το Σάββατο το νοσοκομείο Λαμίας.

Το ανακοινωθέν έχει ως εξής: “Ενημερώνουμε οτι, ο ασθενής του νοσοκομείου μας κος Δημ. Κουφοντίνας ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02-2021.

Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο – φαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών.

Το Ιατρο – νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα”.

Θυμίζουμε ότι ο απεργός την Παρασκευή απαλλάχθηκε από τον ορό με τον οποίο του δινόταν αντιβίωση μετά από δική του επιθυμία ενώ ενημέρωσε τους οικείου του ότι δεν επιθυμεί ανάνηψη εφόσον πέσει σε κώμα κάτι που πλέον είναι πολύ πιθανό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα