Λιμάνι Πειραιά: Εντοπίστηκε δεύτερο φορτίο με περισσότερα από 100 κιλά κοκαΐνης

Διαβάζεται σε 2'
Λιμάνι Πειραιά: Εντοπίστηκε δεύτερο φορτίο με περισσότερα από 100 κιλά κοκαΐνης
Εικόνα αρχείου Istock

Δεύτερο κοντέινερ από την Λατινική Αμερική εντοπίστηκε  στο λιμάνι του Πειραιά, για το οποίο η έρευνα ακόμη συνεχίζεται για να διαπιστωθεί ποιοι κρύβονται πίσω από την μεταφορά.

Εντοπίστηκε και δεύτερο κοντέινερ με κοκαΐνη από την Δίωξη Ναρκωτικών στο λιμάνι του Πειραιά μετά την υπόθεση των 210 κιλών για τα οποία έγινε αστυνομική επιχείρηση και συνελήφθησαν τέσσερα μέλη του κυκλώματος.

Πρόκειται για ένα δεύτερο κοντέινερ από την Λατινική Αμερική με περισσότερα από 100 κιλά κοκαΐνης, για το οποίο η έρευνα ακόμη συνεχίζεται για να διαπιστωθεί ποιοι κρύβονται πίσω από την μεταφορά και ποιοι θα παραλάμβαναν τις ποσότητες των ναρκωτικών.

Ως προς την δεύτερη υπόθεση σίγουρα δεν βοήθησε η δημοσιοποίησή του σε χρόνο που οι έρευνες ακόμα ήταν σε εξέλιξη, ωστόσο συνεχίζονται για να μπορέσουν οι Αρχές να φτάσουν στα ίχνη των υπευθύνων και γι’ αυτό το φορτίο. Για την υπόθεση αυτή θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση πλέον από την ΕΛ.ΑΣ.

Ως προς την υπόθεση του κυκλώματος με τα 210 κιλά κοκαΐνης από Παναμά, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών την δούλευαν πολύ καιρό και είχαν καταφέρει να έχουν και εσωτερική πληροφόρηση μέσω ανακριτικής διείσδυσης, δηλαδή μέσω τοποθέτησης μυστικού αστυνομικού εντός του κυκλώματος που ενημέρωνε εγκαίρως τους συναδέλφους τους για τις κινήσεις του κυκλώματος και έτσι όταν έφτασαν στο λιμάνι για να παραλάβουν το φορτίο, είδαν μπροστά τους, τους αστυνομικούς των ΕΚΑΜ και της Δίωξης που τους αιφνιδίασαν, τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα