Λύτρας για Κολωνό: Η μητέρα δεν γνώριζε τίποτα – Ο Μίχος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας

Λύτρας για Κολωνό: Η μητέρα δεν γνώριζε τίποτα – Ο Μίχος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας
Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας eurokinissi

Ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας τόνισε ότι η πελάτισσά του δεν είχε γνώση για το ακριβώς έκαναν οι κατηγορούμενοι-και κυρίως ο Ηλίας Μίχος- με το παιδί της.

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 37χρονης μητέρας που βρίσκεται προφυλακισμένη για μαστροπεία εις βάρος της ανήλικης κόρης της, μίλησε στην ΕΡΤ για τη συγκλονιστική υπόθεση του Κολωνού λέγοντας ότι ο Ηλίας Μίχος, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας.

Επιδιώκοντας να εξηγήσει γιατί η μητέρα της 12χρονης δεν έπεισε τις Αρχές για την μη εμπλοκή της στην υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της κόρης της ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε στις επίμαχες καταθέσεις χρηματικών ποσών που βρέθηκαν στους λογαριασμούς της.

«Έχουν γίνει κάποιες καταθέσεις χρημάτων. Νομίζω ότι θα ταυτοποιηθούν τα άτομα που έχουνε κάνει τις συγκεκριμένες καταθέσεις. Θα δώσουνε και αυτοί τις εξηγήσεις πως είχε γίνει η διαδικασία, με ποιον είχαν έρθει σε επαφή και νομίζω ότι θα προκύψει ότι η μητέρα, όπως έχει πει, ότι δεν γνώριζε τίποτα και ότι ήταν ένας λογαριασμός τον οποίο δεν τον χρησιμοποιούσε και τον πήρε το παιδί και τον έδωσε στον Μίχο» δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπός της

Και όπως είπε, το ότι δεν είχε καμία συμμετοχή το έχει αναφέρει στις καταθέσεις της και η 12χρονη. Ερωτηθείς για το πώς μπορεί να ισχυρίζεται η πελάτισσά του ότι δεν γνώριζε τη συμπεριφορά του παιδιού και ότι γίνονταν ύποπτες κινήσεις σε τραπεζικό λογαριασμό που ήταν στο όνομά της απάντησε ότι «αυτό δεν συσχετίζεται με τη μαστροπεία αλλά με το πώς ασκούσε την επιμέλεια του παιδιού».

Ήταν λάθος ότι ζήτησε χρήματα η μητέρα

Επιχειρώντας να αιτιολογήσει την στάση της μητέρας μετά την καταγγελία ο δικηγόρος της μητέρας υποστήριξε ότι δεν ήθελε με βάση τις οδηγίες που είχε και από την αστυνομία, να καταλάβει ο Μίχος ότι τον παρακολουθούν ή οτιδήποτε άλλο.

«Αν θέλετε να το κρίνω, είναι δεδομένο ότι ήταν λάθος το ότι ζήτησε τα χρήματα από τον Μίχο, αλλά ήδη τον είχε καταγγείλει. Ήξερε ότι ο Μίχος παρακολουθείται» συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

Απαντώντας γιατί η μητέρα ζήτησε από την ανήλικη να σβήσει κάποια μηνύματα, υποστήριξε ότι αυτό έγινε για να μη να δώσει δικαίωμα στην θεία ότι ζητούσε χρήματα από την 12χρονη κόρη της.

«Ήταν χρήματα τα οποία είχε η γιαγιά της 12χρονης και μέσω από αυτή προσπαθούσε να πιέσει την γιαγιά της να δώσει χρήματα στο παιδί και μετά το παιδί να τα δώσει στην ίδια», υποστήριξε σχετικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα