Λιζέτα Νικολάου: Την Δευτέρα στο Παλαιό Φάληρο η κηδεία της

Λιζέτα Νικολάου: Την Δευτέρα στο Παλαιό Φάληρο η κηδεία της
Λιζέτα Νικολάου papadakispress

Το τελευταίο αντίο στην σπουδαία ερμηνεύτρια Λιζέτα Νικολάου θα πουν την Δευτέρα (14/08) οικογένεια, συγγενείς και φίλοι της.

Την Δευτέρα, 14 Αυγούστου, θα τελεστεί η κηδεία της γνωστής τραγουδίστριας Λιζέτας Νικολάου, η οποία έχασε την ζωή της την Παρασκευή ύστερα από μέρες νοσηλείας σε κλινική μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε.

Ο γιος της, Αλέξανδρος Λιάνης, με ανάρτησή του στο Facebook ενημέρωσε για το πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της. Ο ίδιος στην ανάρτηση ευχαρίστησε όλους όσους εξέφρασαν την “αμέριστη συμπαράσταση σε εκείνον και την οικογένειά του”.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους σας για την αγάπη, την φιλία, την καλοσύνη με την οποία αγκαλιάσατε την μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Προσωπικά σας ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση και τις ευχές σας σε εμένα και την οικογένειά μου αυτές τις δύσκολες ημέρες. Για όποιον επιθυμεί να παραστεί, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Αλέξανδρος Λιάνης»

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα