Μαγευτικό θέαμα από κοπάδι εκατοντάδων δελφινιών

Μαγευτικό θέαμα από κοπάδι εκατοντάδων δελφινιών
Μαγευτικό θέαμα από κοπάδι εκατοντάδων δελφινιών GLOMEX

Ένα κοπάδι περίπου 300 δελφινιών να αναπηδά κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα εντυπωσίασε τους παρατηρητές, στη Νότια Καλιφόρνια.

Την εμφάνισή του ανοικτά της ακτής στο Dana Point της Νότιας Καλιφόρνιας,  έκανε ένα κοπάδι περίπου 300 δελφινιών, το οποίο κινείτο με μεγάλη ταχύτητα.

“Αυτού του είδους η συμπεριφορά των δελφινιών μπορεί να περιγραφεί ως συνεχόμενη αναπήδηση έξω από το νερό με μεγάλη ταχύτητα. Είναι ο γρηγορότερος τρόπος ταξιδιού για τα δελφίνια, επειδή υπάρχει λιγότερη αντίσταση στον αέρα από ότι στο νερό”, αναφέρεται από το Captain Dave’s Dana Point Dolphin & Whale Watching Safari σε δημοσίευση που συνοδεύει το βίντεο.

Σύμφωνα με την εταιρεία ενοικίασης σκαφών για την παρατήρηση δελφινιών και φαλαινών, αυτή την περίοδο του έτους εμφανίζονται μεγαλύτεροι  από τους συνηθισμένους αριθμοί μωρών δελφινιών, με αποτέλεσμα αντίστοιχα θεαματικά γεγονότα.

Όπως αναφέρει τοτο Euronews, το Dana Point αναφέρεται ως το μέρος με την υψηλότερη πυκνότητα δελφινιών σε όλον πλανήτη, με πληθυσμό 450.000 κοινών δελφινιών και τεράστια κοπάδια που αριθμούν έως και 10.000 μέλη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα