Μαρούσι: Τρεις συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο

Διαβάζεται σε 3'
Το σημείο της συμπλοκής στο Μαρούσι
Το σημείο της συμπλοκής στο Μαρούσι INTIME

Τρεις συλλήψεις έκανε η ΕΛΑΣ για τη συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.

Σε τρεις συλλήψεις για το επεισόδιο με έναν νεκρό τα ξημερώματα της Κυριακής (28/04) έξω από κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Πρόκειται για τους δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και έναν ακόμη φίλο τους που ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη, για την συμμετοχή τους στην συμπλοκή. Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει ένας ακόμη νεαρός που ταυτοποιήθηκε αλλά δεν εντοπίστηκε χθες στην οικία του για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Από τις Αρχές, ο βασικός κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία που χρησιμοποίησε το μαχαίρι και έπληξε στον λαιμό το θύμα, έχει επίσης ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Πρόκειται για έναν 23χρονο ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, για ναρκωτικά, για τον νόμο περί όπλων και για φωτοβολίδες στο πλαίσιο της αθλητικής βίας.

Το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4) έξω από  νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό, ο οποίος φέρει τραύμα στον λαιμό.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν ένα όπλο μέσα σε μια γλάστρα καθώς και ένα κάλυκα των 9 χιλιοστών.

Η παρέα των νεαρών που βρισκόταν μέσα στο κλαμπ ήταν τουλάχιστον πέντε άτομα και πιθανόν δέχτηκαν κάποια κλήση από την αντίπαλη παρέα που ήταν τουλάχιστον τρία άτομα και βγήκαν έξω για να λύσουν τις διαφορές τους.

Αρχικά ξεκίνησε μία συμπλοκή με τα χέρια μεταξύ των εμπλεκομένων και σε κάποια στιγμή ο 26χρονος που κατέληξε νεκρός, τράβηξε όπλο αλλά δεν κατάφερε να πυροβολήσει, όπως προκύπτει, αφού αφενός κανείς δεν άκουσε πυροβολισμό και αφετέρου στο σημείο εκτός του όπλου που βρέθηκε σε μία γλάστρα, δίπλα του βρέθηκε μία σφαίρα ολόκληρη και όχι κάλυκας, όπως θα έπρεπε σε περίπτωση πυροδότησης.

Πιθανόν το θύμα να προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το όπλο του, αυτό να έπαθε εμπλοκή και στην προσπάθεια του να τραβήξει το κλείστρο απέβαλε την σφαίρα από την θαλάμη, ενώ άγνωστος δράστης ανάμεσα στους συμπλεκόμενους πρόλαβε και τον μαχαίρωσε στο λαιμό. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου κατέληξε.

Πάνω στην συμπλοκή ένας ακόμη νεαρός τραυματίστηκε από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και όχι από πυροβολισμό όπως αρχικά νόμιζαν οι γιατροί, επίσης του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» και ένας ακόμη τραυματίστηκε ελαφρύτερα στην ωμοπλάτη, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε σταμάτησε διερχόμενο αυτοκίνητο και του ζήτησε να τον πάει στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου δεν εφημέρευε και εν συνεχεία μετέβηκε και αυτός στον «Ερυθρό Σταυρό». Ειδικά ο τελευταίος μάλιστα δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις τρεις συλλήψεις

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις τρεις συλλήψεις:

“Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν -3- ημεδαποί, ηλικίας 26 και 23 ετών, που συμμετείχαν σε συμπλοκή με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 23χρονου στο Μαρούσι την 28-4-2024.

Για την υπόθεση κατηγορούνται επιπλέον δύο άτομα οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Όπως προέκυψε, οι κατηγορούμενοι λόγω προσωπικών διαφορών συνεπλάκησαν μεταξύ τους έξω από κέντρο διασκέδασης. Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός 23χρονου από αιχμηρό αντικείμενο και ο τραυματισμός ακόμα δύο ατόμων.

Στο σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι που κατείχε ο θανάσιμα τραυματισμένος 23χρονος καθώς και φυσίγγιο.

Σημειώνεται ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αρμόδιο Εισαγγελέα.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα