Νέα Σμύρνη: Ξεκαθάρισμα “βλέπουν” οι Αρχές στην καταστροφή του εστιατορίου

Νέα Σμύρνη: Ξεκαθάρισμα “βλέπουν” οι Αρχές στην καταστροφή του εστιατορίου
Φωτιά σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη INTIME NEWS

Το εστιατόριο, γνωστό και ως "Cavaliere" και παλιότερα ως "Sugar", κάηκε ολοσχερώς. Οι Αρχές εξετάζουν την πιθανότητα να πρόκειται για κάποιο ξεκαθάρισμα με έναν από τους ιδιοκτήτες, καθώς είναι τουλάχιστον τρεις οι συνιδιοκτήτες.

Δεν μοιάζει με περίπτωση εκβιασμού για προστασία, αλλά με περίπτωση ξεκαθαρίσματος. Αυτό «βλέπουν» οι Αρχές καθώς δεν έγινε ένα χτύπημα που θα μπορούσε να εκληφθεί ως προειδοποίηση, για να υποκύψουν οι ιδιοκτήτες σε κύκλωμα προστασίας, αλλά ένα χτύπημα καίριο, με στόχο την απόλυτη και μη αναστρέψιμη καταστροφή όπως και έγινε.

Το συγκεκριμένο μαγαζί επί της Λ. Ελ. Βενιζέλου στην Νέα Σμύρνη ήταν πολύ γνωστό και ως “Cavaliere” και παλιότερα ως “Sugar”. Οι Αρχές εξετάζουν την πιθανότητα να πρόκειται για κάποιο ξεκαθάρισμα με έναν από τους ιδιοκτήτες, καθώς είναι τουλάχιστον τρεις οι συνιδιοκτήτες.

Ένας από τους ιδιοκτήτες που είχε και την παλιότερη διεύθυνση του καταστήματος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση στρέφονται περισσότερο και οι έρευνες της Δίωξης Εκβιαστών.

Ο υπάλληλος καθαριότητας του καταστήματος από το Μπαγκλαντές που την στιγμή της επίθεσης βρισκόταν μόνος στο εστιατόριο, ανέφερε πως τρεις άγνωστοι δράστες έσπασαν την τζαμαρία, πέταξαν κάποιο εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα να αρπάξει αμέσως φωτιά. Την ύπαρξη του επιταχυντή, ενισχύει και η κατάσταση που συνάντησαν οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, αφού η φωτιά αμέσως πήρε τεράστιες διαστάσεις.

Από αυτή την καταστροφή ευτυχώς δεν υπήρξαν τραγικές συνέπειες για έναν 50χρονο άντρα από διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου που χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και μίας τετραμελούς οικογένειας με δύο παιδιά εκ των οποίων των ένα μωρό, από τον τέταρτο όροφο, όπου μάλιστα το μωράκι χρειάστηκε να μεταφερθεί προληπτικά στο Νοσοκομείο Παίδων.

Εκτός από λήψη καταθέσεων για να μπορέσουν οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας να οδηγηθούν σε συμπεράσματα, αναζητούν και βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή, μήπως μπορέσουν να εντοπίσουν τον τρόπο διαφυγής των δραστών και στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν στην ταυτοποίησή τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα