Νέα Σμύρνη: Βίντεο από τη φωτιά στο εστιατόριο – “Άκουσα ένα τζάμι να σπάει και μετά μία έκρηξη”

Νέα Σμύρνη: Βίντεο από τη φωτιά στο εστιατόριο – “Άκουσα ένα τζάμι να σπάει και μετά μία έκρηξη”
Eurokinissi

Με μεγάλη ταχύτητα εξαπλώθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε σε εστιατόριο της Νέας Σμύρνης και η οποία επεκτάθηκε σε πολυκατοικία τα ξημερώματα της Παρασκευής. Μαρτυρίες για εμπρησμό. Ένας τραυματίας, απεγκλωβίστηκε βρέφος που μεταφέρθηκε προληπτικά στο Παίδων.

Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε, ενώ άλλα πέντε άτομα απεγκλωβίστηκαν, μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος, μετά από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε γνωστό εστιατόριο στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη και το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική τα άτομα απεγκλωβίστηκαν μέσω του κλιμακοστασίου. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ απεγκλωβίστηκαν μια μητέρα με το βρέφος της, που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων.

Eurokinissi

Η φωτιά εκδηλώθηκε αρχικά στο εστιατόριο, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε και στην πολυκατοικία.

Eurokinissi

Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Eurokinissi

Βίντεο ντοκουμέντο από τις φλόγες στο εστιατόριο – Μαρτυρία για εμπρησμό

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, βρίσκονταν στο εστιατόριο ένας υπάλληλος, που κατήγγειλε πως άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια, πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως εκδηλώθηκε η φωτιά.

Δουλεύω στο κατάστημα. Κάποιος έσπασε το τζάμι, μετά ακούστηκε ένα μπαμ, ξέσπασε φωτιά και έφυγε. Εγώ ήμουν μέσα στο μαγαζί, δουλεύω στο μαγαζί στην καθαριότητα. Μόνος μου ήμουν μέσα και αμέσως βγήκα έξω”, ανέφερε ο υπάλληλος.

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνουν την έκταση της φωτιάς εντός του εστιατορίου, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να σπεύδουν αμέσως στο σημείο για να την περιορίσουν.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα