Ο Σφακιανάκης είναι υδροχόος και επιμένει στις χυδαίες δηλώσεις του για τη γυναικοκτονία

Διαβάζεται σε 3'
Ο Μανώλης Σφακιανάκης
Ο Μανώλης Σφακιανάκης INTIME

Ο Μανώλης Σφακιανάκης, αυτή τη φορά μέσω του facebook, επέμεινε στις κατάπτυστες δηλώσεις του αναφορικά με τη γυναικοκτονία των Αγίων Αναργύρων.

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως ο Μανώλης Σφακιανάκης επέμεινε την Πέμπτη στις καταφανώς χυδαίες δηλώσεις που είχε κάνει την Τετάρτη για τη γυναικοκτονία των Αγίων Αναργύρων (και τα οποία είχαν ως συνέπεια να διαγραφεί από το συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά στην περιφέρεια Αττικής).

Ο κ. Σφακιανάκης επανέλαβε ότι ο φόνος οφείλεται ουσιαστικά στο… πικάρισμα της 28χρονης μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ έκανε λόγο για “ψυχικά άρρωστο” δίνοντας άλλοθι στον 39χρονο δράστη.

Ιδού όσα τόνισε στο facebook:

“Η μέρα αυτή έχει πολλά challenges. Eίμαστε Υδροχόοι ικανοί να ξαναγεννιώμαστε από τις στάχτες μας, το έχω κάνει πολλές φορές στη ζωή μου.

Οταν σε μία σχέση υπάρχει ο χωρισμός και εν συνεχεία το πικάρισμα και ο αντιπερισπασμός τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Το έχω δει και το έχω διαχειριστεί.

Να ξέρετε κάτι όταν έχετε μία σχέση και χωρίζετε. Οταν γράφει ο ένας και ο άλλος στα κοινωνικά δίκτυα και λέει “περνάω καλά, είμαι καλά”, αυτός που δεν περνάει καλά έχει θέμα. Και όταν ψυχικά άρρωστος κάνει πράγματα που δεν πρέπει.

Καταδικάζω το φόνο, είμαι ενάντια στους δολοφόνους, όμως είμαι υπέρ της αλήθειας. Πλέον είμαι ανεξάρτητος στην περιφέρεια.

Σας αγαπώ. Κωλοτούμπες δεν κάνω και δεν ψήνω αλλιώς το μπιφτέκι. Καταλαβαίνετε πόσο δίκιο έχω. Είμαι μαζί μας όποιο και αν είναι το τίμημα”.

Ιδού και το videο, όπως ανέβηκε στο facebook

Υπενθυμίζεται πως, μια ημέρα πριν, ο Μανώλης Σφακιανάκης είχε δηλώσει αναφορικά με τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους ότι ρόλο έπαιξαν οι αναρτήσεις της 28χρονης στα social media, όπου η ίδια φαινόταν χαρούμενη.

«Το έγκλημα το ώθησε η κοινωνική δικτύωση. Η κοπέλα ήταν χαρούμενη, ευτυχισμένη, δύο μήνες περνούσε καλά, το έβγαζε προς τα έξω, ο άλλος ήταν τρελός, σχιζοφρενής, stalker, έβλεπε ότι περνάει καλά… Είναι ένα σημείο το οποίο δε θίξαμε καν. Μου έστειλαν ένα μήνυμα ‘έχετε δει τα κοινωνικά της δίκτυα;’ Και απαντάω ότι εάν αυτά που λένε τα έχει γράψει, δυστυχώς έβγαζε προς τα έξω αυτό που ένιωθε. Η γαλήνη όμως αυτή, κάποιους τους ενοχλούσε. Όλα ήταν μηνύματα προς αυτόν. Ο τρόπος του εγκλήματος, 100 άτομα να είχε το αστυνομικό τμήμα, θα την εκτελούσε. Τέλος. Η αστυνομία για μένα, ναι μεν έπρεπε να έχει 5-10 άτομα μέσα, όμως όσα και να είχε, σύμφωνα με την εκτίμησή μου, θα ήταν αναπόφευκτο. Δυστυχώς, έβγαζε προς τα έξω αυτό που ένιωθε».   

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα