Οι λαστιχένιες γέφυρες

Διαβάζεται σε 2'
Οι λαστιχένιες γέφυρες
© Google Earth

Σουρεαλιστικές εικόνες, ήταν το αποτέλεσμα λανθασμένης επεξεργασίας σε τρισδιάστατα μοντέλα για το Google Earth. Διάσημες γέφυρες παρουσιάζονται να πλέουν στα νερά ή να ενώνονται με το έδαφος. Δείτε τις φωτογραφίες (Pics)

Ένας παραμορφωμένος τρισδιάστατος κόσμος  στο  Google Earth! Στις φωτογραφίες εμφανίζονται μερικές από τις πιο διάσημες γέφυρες στον κόσμο σε σειρά τρισδιάστατων φωτογραφιών.

Οι τεχνικοί του Google Earth  δεν μπορούν να καταλάβουν τι συνέβη. Προφανώς, πρόκειται για λανθασμένο αποτέλεσμα επεξεργασίας με ηλεκτρονικό υπολογιστή σε τρισδιάστατα μοντέλα.

Έτσι οι γέφυρες εμφανίζονται σαν λαστιχένιες σουρεαλιστικές μινιατούρες.

Η διάσημη γέφυρα “Χρυσή Πύλη” του Σαν Φρανσίσκο μοιάζει να έχει “λιώσει” και να πλέει, λεπτή σαν τσιγαρόχαρτο, στα νερά του ποταμού.

Σε άλλες περιπτώσεις οι γέφυρες δεν ενώνουν πλαγιές, αλλά κατηφορίζουν και εκείνες ακολουθώντας την τοπογραφία του εδάφους.

Πιο εντυπωσιακά παραμορφωμένη είναι η γέφυρα στο Σαν Φρανσίσκο η οποία έχει ισοπεδωθεί εντελώς – μαζί με τα αυτοκίνητα που ταξιδεύουν επάνω της – σε σημείο ώστε μοιάζει να επιπλέει στα νερά του ποταμού.

© Google Earth

Εξίσου παράδοξη είναι η εικόνα της γέφυρας στο φράγμα Γκλεν Κάνιον επάνω από τον ποταμό Κολοράντο.

© Google Earth

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα