Παγώνη: “Δεν πάμε καθόλου καλά – Θα κοκκινίσουν κι άλλες περιοχές”

Παγώνη: “Δεν πάμε καθόλου καλά – Θα κοκκινίσουν κι άλλες περιοχές”

H πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη έκανε έκκληση για εφαρμογή των μέτρων, προειδοποίησε για επιδείνωση της κατάστασης και υπενθύμισε την ανάγκη για υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού.

Έκκληση για αυστηρή και άμεση τήρηση των μέτρων σε όλη τη χώρα έκανε για μία ακόμη φορά η Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας εκ νέου την ανάγκη για υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ώστε να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, κάλεσε τους πιστούς αν θέλουν να κοινωνήσουν να χρησιμοποιούν δικό τους αποστειρωμένο πλαστικό κουτάλι, ενώ ζήτησε “να σταματήσουν τα παιχνίδια και να εφαρμοστούν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό”, από όσους συνωστίζονται και δεν πειθαρχούν στα μέτρα.

Βρισκόμαστε σε μια φάση πολύ δύσκολη και όποιος δεν το έχει πιστέψει ακόμη, έστω μια μειοψηφία ανθρώπων, ας περάσει από μια εντατική ή από ένα νοσοκομείο να δει τι γίνεται”, είπε η Ματίνα Παγώνη, σημειώνοντας ότι πλέον δεν πρέπει να προκαλούμε την τύχη μας.

Παράλληλα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η κ. Παγώνη δήλωση σίγουρη ότι θα “κοκκινίσουν” κι άλλες περιοχές εκτός της Κοζάνης, τονίζοντας πως η κατάσταση θα επιδεινωθεί, ειδικά αν συνεχίσουμε στους ίδιους αριθμούς τους επόμενους δύο μήνες.

Μάλιστα, η κ. Παγώνη τόνισε ότι δεν πιστεύει πως θα γίνει lockdown και πως δεν πρέπει και να γίνει, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να εφαρμοστούν όπως πρέπει τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί: “Ένα απλό μέτρο, που τέλος πάντων πρέπει να βγούνε και να το πούνε να τελειώσει η ιστορία, είναι μάσκα μέσα και έξω, δεν ισχύει επισήμως. Εμμέσως το λένε“.

Όσο για τον Μητροπολίτη Κοζάνης που κάλεσε τους πιστούς να κοινωνήσουν από την ίδια λαβίδα, η κ. Παγώνη τόνισε ότι πρόκειται για παράδειγμα προς αποφυγή και συνέστησε σε όσους επιθυμούν να κοινωνήσουν να χρησιμοποιούν ένα αποστειρωμένο πλαστικό κουταλάκι από το σπίτι τους.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα