Παίδων Πεντέλης: Καταγγελία για διακοπή λειτουργίας του εν μέσω πανδημίας

Παίδων Πεντέλης: Καταγγελία για διακοπή λειτουργίας του εν μέσω πανδημίας

Το ιατρικό προσωπικό του Παίδων Πεντέλης καταγγέλει ότι η τακτική λειτουργία του νοσοκομείου μπαίνει στον πάγο μέχρι τουλάχιστον τις 10 Φεβρουαρίου.

Στην καταγγελία ότι το Υπουργείο Υγείας προχώρησε στην απόφαση να διακόπτονται οι εφημερίες και η τακτική λειτουργία του ΓΝ Παίδων Πεντέλης για να μετατραπεί το νοσοκομείο σε αμιγώς εμβολιαστικό κέντρο προχώρησε το ιατρικό προσωπικό.

Στην καταγγελία αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση πρωτοκολλήθηκε στις 6 Ιανουαρίου, ημέρα αργίας και ότι έχει ισχύ από τις 10 Ιανουαρίου μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου.


Χαρακτηριστικά τονίζεται επίσης ότι “εδώ και ένα χρόνο υποστηρίζουμε ενεργά το εμβολιαστικό πρόγραμμα συμμετέχοντας στον εμβολιασμό παίδων και ενηλίκων σε τέσσερα εμβολιαστικά κέντρα του ΓΝΠΠ και ένα του Σισμανογλείου Νοσοκομείου με απρόσκοπτη τη λειτουργία της παιδιατρικής και COVID-19 κλινικής και του τμήματος επειγόντων περιστατικών”.

Πηγές του Υπουργείου Υγείας από την πλευρά τους υποστηρίζουν πως δεν πρόκειται για απόφαση, αλλά για πρόταση της ΥΠΕ στο υπουργείο Υγείας, η οποία αφορά στην διακοπή των εφημεριών και όχι της τακτικής λειτουργίας.

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ πάντως, Παναγιώτης Παπανικολάου ανέφερε τα ακόλουθα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα