Παν. Καλλίτσης – Έλενα Χριστοπούλου: Τους υποδέχθηκαν στο δικαστήριο με όπλο από τα… Jumbo

Παν. Καλλίτσης – Έλενα Χριστοπούλου: Τους υποδέχθηκαν στο δικαστήριο με όπλο από τα… Jumbo

Την αντίδραση των παραγόντων του ΜΟΕ προκάλεσε η κινηση συνηγόρου να επιδείξει στην booker μοντέλων Έλενα Χριστοπούλου ένα όπλο κατά την εξέτασή της.

Ένταση, με την Έλενα Χριστοπούλου να ξεσπάει σε κλάμματα, επικράτησε στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο οπου εκδικάζεται η αιματηρή επίθεση σε βάρος του κομμωτή των διασήμων Πάνου Καλλίτση και της τότε συζυγου του και booker μοντέλων.

Συνήγορος υπεράσπισης κατά την εξέταση της και ενώ εκείνη περιέγραφε τις δραματικές στιγμές που έζησε στο γκαραζ του σπιτιού της όταν επιχείρησαν να ληστέψουν το ζευγάρι, υπέδειξε ένα όπλο σηκώνοντας το ψηλά. Άμεση ηπταν η αντιπδραση της μάρτυρας που θυμήθηκε τον τρόποι από τους πυροβολισμούς τον Ιανουάριο του 2016.

Έλενα Χριστοπούλου: «Έπρεπε να το φέρνετε μπροστά μου; Είναι αληθινό;»

Συνήγορος: «Όχι 0,99 από τα Jumbo.»

Έλενα Χριστοπούλου: «Βάλτε το τώρα στην τσάντα. Τώρα αμέσως…»

Πρόεδρος: «Δεν είναι σε καλή κατάσταση η μάρτυρας τρέμει ολόκληρη.»

Πάνος Καλλίτσης: «Ντροπή σας…»

Εισαγγελέας: «Να σέβεστε κύριε συνήγορε.»

Η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε και στην προσπάθεια του πρώην σύζυγου της, να την προστατεύσει, με αποτέλεσμα να δεχθεί σφαίρα: «Έκανε τα πάντα για να μας προστατεύσει…Πάλεψε πολύ γενναία» είπε η μάρτυρας, ενώ ο εισαγγελέας είπε λίγο μετά: «Ούτε σε ταινία δεν τα έχουμε δει αυτά. Και ο Σταλόνε να ήταν θα έπεφτε… Ούτε σε κόμικ που πυροβολούν τα ζόμπι και δεν πέφτουν. Πήγαν να ληστέψουν ένα κομμωτή και βρέθηκαν κοντά σε ένα κομάντο». Μάλιστα ο θεράπων ιατρός του Παν. Καλλίτση κατέθεσε ότι θα μπορούσε να είχε πεθάνει από το χτύπημα: «Το βλήμα ως δια μαγείας δεν χτύπησε ζωτικά όργανα αλλά μόνο μυς» ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο Παν. Καλλίτσης έδειξε το χτύπημα της σφαίρας δίπλα στην καρδιά του, δήλωσε: «Έχω φάει τρεις σφαίρες. Η πρώτη με βρήκε πάνω από το γόνατο. Του όρμησα από ένστικτο γιατί ήθελα να έχω στοιχεία του πάνω μου. Ήθελα να σώσω τον άνθρωπο μου… Με πυροβόλησε και στο άλλο πόδι και στη συνέχεια δίπλα στην καρδιά». Η δίκη συνεχίζεται στις 22 Φεβρουαρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version