Πάσχα στο χωριό; – Βρες τα πιο φθηνά βενζινάδικα κοντά σου

Πάσχα στο χωριό; – Βρες τα πιο φθηνά βενζινάδικα κοντά σου
Πρατήριο υγρών καυσίμων INTIME NEWS

Με την έξοδο των εκδρομέων να βρίσκεται σε εξέλιξη και πολλούς να εγκαταλείπουν το κλείνον άστυ, το ερώτημα για το 'πού θα βάλουμε βενζίνη' αποκτά φέτος άλλη βαρύτητα.

Πολλοί είναι εκείνοι που το φετινό Πάσχα θα επιλέξουν να ταξιδέψουν και να βρεθούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους σε όλη την Ελλάδα, καθώς για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια όλα δείχνουν να επιστρέφουν στην πολυπόθητη κανονικότητα και… με τις ευλογίες των ειδικών πολλοί θα περάσουν τις άγιες ημέρες σε κάποιο χωριό.

Ωστόσο, πέρα από τις μέρες κατάνυξης και εσωτερικού προσανατολισμού στα της Μεγάλης Εβδομάδας των Παθών του Κυρίου αλλά και της εναρμόνισης των χωριών με τα έθιμα του Πάσχα, “καυτό” θέμα και μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα αποτελεί αναμφισβήτητα η ακρίβεια, όπως άλλωστε καταγράφει και η νέα έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7.

Και πέρα από το πασχαλινό τραπέζι, το οποίο φέτος θα είναι ακριβότερο κατά 15 με 20%, ανησυχητικές για πολλούς είναι και οι τιμές των καυσίμων που τις τελευταίες εβδομάδες είναι στα ύψη, με την κυβέρνηση να επιδιώκει το γρηγορότερο δυνατόν το άνοιγμα της πλατφόρμας για την υποβολή των αιτήσεων από τους δικαιούχους για την τρίμηνη επιδότηση στα καύσιμα.

Μέχρις ότου ανοίξει η πλατφόρμα και για να μην αναρωτιέστε τι συμβαίνει με τις τιμές καυσίμων στην επαρχία, μάθετε την τιμή της βενζίνης σήμερα και διαλέξτε το πρατήριο με τη χαμηλότερη τιμή, στην κοντινότερη απόσταση από εσάς, όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα