Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου πίσω από το τηλεφώνημα με αλλοιωμένη φωνή

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου πίσω από το τηλεφώνημα με αλλοιωμένη φωνή
ΙΝΤΙΜΕ

Αποκαλύψεις για τα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου με αλλοιωμένη φωνή. Οι δύο κλήσεις και όσα ειπώθηκαν για τον πατέρα των παιδιών.

Νέα έγγραφα ντοκουμέντα τα οποία αποκαλύπτουν ότι η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου ή κάποιο άλλο συγγενικό της πρόσωπο βρίσκεται πίσω και από το δεύτερο περίεργο τηλεφώνημα το οποίο έγινε στην δημοσιογράφο Γιωτα Κηπουρού αποκαλύπτει το eReportaz.

Όπως προκύπτει από τον λογαριασμό του τηλεφωνικού αριθμού που χρησιμοποιούσε η κατηγορούμενη το πρωινό της 25ης Μαρτίου υπήρχαν δυο εξερχόμενες κλήσεις προς το κινητό τηλέφωνο της δημοσιογράφου. Κατά τη διάρκεια των κλήσεων η κατηγορούμενη προσποιήθηκε και πάλι με αλλοίωση φωνής ότι είναι η μητέρα της νυν συντρόφου του Μάνου Δασκαλακη! Η ώρα που πραγματοποιήθηκαν οι κλήσεις ταιριάζει απόλυτα με τα όσα ανέφερε η δημοσιογραφος που τις κατέγραψε η οποία επεσήμανε ότι η μέχρι πρότινος «άγνωστη γυναίκα» τηλεφώνησε ενώ βρισκόταν στα γραφεια της εκπομπής δηλαδή από τις 10 μέχρι και τις 14.00. Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι τα συγκεκριμένα τηλεφωνήματα πραγματοποιήθηκαν μόλις πέντε ημέρες πριν από την σύλληψη της Πισπιρίγκου.

Στα τηλεφωνήματα αυτά η κατηγορούμενη φέρεται να αλλοιώνει τη φωνή της προκειμένου να πείσει την κυρία Κηπουρού ότι πρόκειται για την μητέρα της συντρόφου του Δασκαλάκη. Όπως και στο τηλεφώνημα της 15ης Μαρτίου έτσι και σε αυτό, προσπαθεί να μετακυλήσει την ευθύνη για τον θάνατο των παιδιών στο σύζυγό της και ουσιαστικά «ομολογεί» ότι τα τρία παιδιά δεν κατέληξαν από παθολογικά αιτία όπως ισχυριζόταν μέχρι τότε!

Οι τηλεφωνικές κλήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου EREPORTAZ

“Να ψάξετε τον κύριο Δασκαλάκη πού μένει και θα βρείτε γιατί πέθανε η Τζωρτζίνα. Μένει με καινούργια κοπέλα στην Αθήνα. Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι ότι μένει και με άλλο άτομο η κυρία αυτή. Ο Μάνος πάει και μένουν όλοι μαζί δηλαδή. Μένουν άλλα δύο άτομα εκεί, φίλοι. Εμείς πιστεύουμε ότι κάτι έχει γίνει με τα παιδάκια, γι’ αυτό ήθελε να φύγει από την Πάτρα”.

“Αν θέλετε να το επιβεβαιώσετε, ρωτήστε τους ίδιους και θα δείτε τις αντιδράσεις τους”, πρόσθεσε.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία αξιολογούνται ήδη ως πολύ σοβαρά από τις Αρχές καθώς ερευνητές της υπόθεσης κάνουν λόγο για «έμμεση ομολογία».

Από τα αποτελέσματα των κλήσεων επικαλείται το eReportaz προκύπτει ότι την 25η Μαρτίου από το κινητό της Ρούλας Πισπιριγκου πραγματοποιούνται δυο εξερχόμενες κλήσεις προς το κινητό τηλέφωνο της δημοσιογράφου. Η πρώτη πραγματοποιείται στις 11:01 το πρωινό της 25ης Μαρτίου και έχει διάρκεια 2 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα και η δεύτερη στις 11:33 και έχει διάρκεια 6 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα.

Οι δυο κλήσεις έρχονται σε απόλυτη ταύτιση με όλα όσα είπε η δημοσιογραφος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανιδου περί δυο τηλεφωνημάτων και πάλι με απόκρυψη που δέχτηκε από την φερόμενη ως μητέρα της συντρόφου του κ. Δασκαλακη. Αυτό που μένει πλέον είναι να δούμε πως θα δικαιολογήσει η ίδια η κατηγορούμενη την ύπαρξη των συγκεκριμένων κλήσεων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα