Πέθανε η ηθοποιός Κατερίνα Ζιώγου, η “Ντορίτα” του Ντόλτσε Βίτα

Πέθανε η ηθοποιός Κατερίνα Ζιώγου, η “Ντορίτα” του Ντόλτσε Βίτα
Η Κατερίνα Ζιώγου ως Ντορίτα Youtube

Η ηθοποιός Κατερίνα Ζιώγα, η τηλεοπτική Ντορίτα τηςεπιτυχημένης σειράς "Ντόλτσε Βίτα", έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών. Έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών, η Κατερίνα Ζιώγου, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία είχε μια κόρη 15 ετών, πέθανε πριν από 10 μέρες, ενώ το πρωί της Τετάρτης τελέστηκε το 9ημερο Μνημόσυνο.

Η δυσάρεστη είδηση άργησε να γίνει γνωστή, καθώς λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν τη σιωπηλή μάχη που έδινε η ηθοποιός με τον καρκίνο του πνεύμονα, από τον οποίον έπασχε.

Η Κατερίνα Ζιώγου έγινε ιδιαίτερα αγαπητή μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega “Ντόλτσε Βίτα”, υποδυόμενη τη Ντορίτα Μαρκάτου. Η ίδια είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια και έκανε πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Η κωμική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου προβλήθηκε τις τηλεοπτικές σεζόν 1995-1996 και 1996-1997, ενώ γνώρισε μεγάλη επιτυχία και ήταν σταθερά το δημοφιλέστερο σε τηλεθέαση σίριαλ του Mega στην πρώτη της προβολή. Η Κατερίνα Ζιώγου υποδυόταν την κόρη της Χριστίνας Μαρκάτου (Άννα Παναγιωτοπούλου), η οποία διατηρούσε παράνομη σχέση με τον γαμπρό της, τον νεαρό Αντώνη Καλούδη (Θανάσης Ευθυμιάδης).

Ο ρόλος της Ντορίτας αγαπήθηκε πολύ, ενώ η σειρά θεωρείται μια διαχρονική τηλεοπτική κωμωδία. Η Κατερίνα Ζιώγου έκανε έπειτα ελάχιστες τηλεοπτικές δουλειές, αφού η μεγάλη της αγάπη ήταν το θέατρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα