Πέθανε η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, Ρένα Βενιέρη

Διαβάζεται σε 2'
Μανώλης Μαυρομμάτης
Μανώλης Μαυρομμάτης Menelaos Myrillas / SOOC

Κατέληξε η Ρένα Βενιέρη, η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη μετά από μάχη που έδινε στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”.

Τη χειρότερη κατάληξη είχε η νοσηλεία της συζύγου του Μανώλη Μαυρομμάτη, Ρένας Βενιέρη, στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” μετά την περιπέτεια του ζευγαριού δύο περίπου μήνες πριν, όταν το διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η Ρένα Βενιέρη, η οποία νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/05), με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως κατέληξε από ανακοπή.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης από την πλευρά του βρίσκεται σε καλή, σταθερή κατάσταση και σύντομα αναμένεται να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η θεραπεία του θα συνεχιστεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.

Στις αρχές Απριλίου, ο Μανώλης Μαυρομμάτης αποσωληνώθηκε μετά από 45 ημέρες νοσηλείας, παρουσιάζοντας σαφή σημάδια βελτίωσης όντας στην ΜΕΘ του νοσοκομείου “Γεννηματάς”. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τη σύζυγό του.

Δεν έχουμε αποφύγει εντελώς τον κίνδυνο, οπότε θέλει προσοχή, ειδικά για την μητέρα μου, η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση“, είχε δηλώσει στις αρχές Απριλίου ο γιος του Μανώλη Μαυρομμάτη.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, πιθανόν από ηλεκτρική κουζίνα η οποία είχε ξεχαστεί αναμμένη.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης παρουσίασε αναπνευστική και καρδιακή ανεπάρκεια και οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν. Και οι δύο εισέπνευσαν τεράστιες ποσότητες καπνού, γεγονός το οποίο τους προκάλεσε σοβαρότατα αναπνευστικά προβλήματα.

Επίσης, ο Μανώλης Μαυρομμάτης φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 18% της επιφάνειας του σώματος του και η σύζυγός του έφερε εγκαύματα στο 40% του σώματός της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα