Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Βαγγέλης Χατζηνικολάου

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Βαγγέλης Χατζηνικολάου
Ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου Papadakis Press / Προκόπης Οικονομόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και σκηνογράφος Βαγγέλης Χατζηνικολάου. Έδινε μάχη με τον καρκίνο. Οι αναρτήσεις των Σπύρου Μπιμπίλα και Ελένης Ράντου.

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός και σκηνογράφος Βαγγέλης Χατζηνικολάου μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου είχε διαγράψει λαμπρή καριέρα στο θέατρο, μεταξύ άλλων στις παραστάσεις Λυσιστράτη (2010), Η τρελή του Σαγιό (2014), Συρανό (2016), Τζασμίν (2018 και 2019), ενώ είχε και αρκετές εμφανίσεις στην τηλεόραση και τον ελληνικό κινηματογράφο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από ανάρτησή του στο Facebook, γράφοντας:

“Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνω ακόμα μια αναπάντεχη και πολύ πρόωρη αποχώρηση. Ο σπουδαίος συνάδελφός μας και καλός φίλος Βαγγέλης Χατζηνικολάου που έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα στο θέατρο μας (Εθνικό και Ελεύθερο) και με αρκετές εμφανίσεις στην τηλεόραση κ το σινεμά έφυγε μετά από μάχη με την επάρατο…Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε, δεν θα ξεχάσουμε το ταλέντο σου, την μαχητικότητά σου, την εργατικότητα, το χαμόγελο και το χιούμορ σου”.

Ανάρτηση στονν προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε και η ηθοποιός Ελένη Ράντου. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην επιτυχημένη παράσταση που ανέβηκε στο θέατρο Διάνα “Τζάσμιν” αλλά και στην παράσταση “Φιλουμένα” επίσης στο θέατρο Διάνα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα