Πέθανε ο τραγουδιστής και συνθέτης Τάσος Βουγιατζής

Πέθανε ο τραγουδιστής και συνθέτης Τάσος Βουγιατζής
Τάσος Βουγιατζής YOUTUBE

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο για την απώλεια του μουσικοσυνθέτη Τάσου Βουγιατζή σε ηλικία 60 ετών.

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής και συνθέτης Τάσος Βουγιατζής σε ηλικία 60 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου έκανε γνωστή η Ελένη Δήμου με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

“Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο με αυτό το τραγούδι που έγραψε ο Τάσος με τις μασέλες του. Ήθελε να το πω εγώ μα εξέφραζε τον ίδιο απόλυτα. Καλό ταξίδι φίλε μου. Λυπάμαι Λυπάμαι. Τάσος Βουγιατζής Τάσος με τις μασέλες RIP”, έγραψε η Ελένη Δήμου και δημοσίευσε το τραγούδι «Πρώτη τ’ Απρίλη», το οποίο είχε συνθέσει ο Τάσος Βουγιατζής.

Ποιος ήταν ο Τάσος Βουγιατζής

Γεννήθηκε το 1963 στο Πειραιά. Οι «Μασέλες» ήταν το πρώτο του συγκρότημα και για αυτό ήταν γνωστός ως ο Τάσος με τις Μασέλες.

Κάποιες από τις πιο σημαντικές επιτυχίες του ήταν: «Είσαι το λάθος μου- Γλυκερία», «Έχω μια αγάπη για σένα- Χαρούλα Αλεξίου», «Ζώνες ασφαλείας -Νότης Σφακιανάκης», Όλη μου η ζωή ευθύνη- Βίκυ Μοσχολιού», «Ποτέ δεν είναι αργά-Εκείνος και Εκείνος», «Προτεραιότητα-Έλενα Παπαρίζου», «Τι ζητάς – Λίτσα Διαμάντη», «Το τσιγαράκι – Ελένη Δήμου».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα