Πέτρος Φιλιππίδης: Απορρίφθηκε το αίτημα για επιστροφή στο σπίτι με “βραχιολάκι”

Πέτρος Φιλιππίδης: Απορρίφθηκε το αίτημα για επιστροφή στο σπίτι με “βραχιολάκι”
Ο Πέτρος Φιλιππίδης οδηγείται στις Φυλακές Τρίπολης Giannis Karamanis / SOOC

Απέρριψε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτησή του και παραμένει στις φυλακές Τρίπολης.

Το «όχι» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας έλαβε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος μόλις δέκα ημέρες μετά την απολογία του είχε ζητήσει την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης.

Οι τρεις δικαστικοί λειτουργοί -υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση που προηγήθηκε- αποφάσισαν ότι ο κατηγορούμενος για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, θα πρέπει να παραμείνει στις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείται κι όχι να επιστρέψει σπίτι του, φορώντας το περιβόητο «βραχιολάκι». Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο απέρριψε την αίτηση, υποστηρίζοντας ότι καταγγελίες αναφέρονται και σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και κατ’ επέκταση κρίθηκε πως μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και το δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις ενοχής του ηθοποιού καθώς και ότι παραμένει ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων οπως είχε κριπνει η ανακρίτριας.

Τέλος, οι δικαστές δεν δέχθηκαν ότι συντρέχουν λόγοι υγείας για την αποφυλάκισή του, ενώ φαίνεται πως απέρριψαν και τους ισχυρισμούς Φιλιππίδη πως οι καταγγελουσες επιδιώκουν δημοσιότητα, αφού τα ονόματα καμίας εκ των τριών δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα