Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Συνελήφθη ένας από τους εμπλεκόμενους

Διαβάζεται σε 2'
Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Συνελήφθη ένας από τους εμπλεκόμενους
Έρευνες στο Γκάζι μετά τους πυροβολισμούς Intime

Σε μία σύλληψη για την φονική επίθεση στο Γκάζι προχώρησαν οι αρχές το βράδυ της Κυριακής.

Στη σύλληψη ενός εκ των εμπλεκομένων στο περιστατικό με πυροβολισμούς στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου, προχώρησαν οι αρχές, σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν πρόκειται για τον άνθρωπο που πυροβόλησε τους τρεις νεαρούς από την Κρήτη, αλλά για τον συνεργό του δράστη, ο οποίος είναι ένας 33χρονος Αλβανός και κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και για τον νόμο περί όπλων.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση έχει εντοπιστεί σήμερα τα ξημερώματα εγκαταλελειμένο και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ληφθούν τυχόν ευρήματα από γεννετικό υλικό και αποτυπώματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Ασφάλεια για τον εντοπισμό και την σύλληψη και του δράστη που πυροβόλησε εν ψυχρώ τους τρεις νεαρούς και για κάθε ενδεχόμενο από την στιγμή που έχει ταυτοποιηθεί έχουν ενημερωθεί και τα σύνορα.

Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Κυριακής, όπως αναφέρεται στην ενημέρωση, μετά από συντονισμένες ενέργειες του τμήματος Εκβιαστών, της υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως, η παρέα των 7 νεαρών βρέθηκε από την Κρήτη στην Αθήνα για το μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους. Μετά την νυχτερινή τους έξοδο σε κλαμπ, ήταν σε μία πιτσαρία επί της οδού Ιάκχου στο Γκάζι για φαγητό.

Τότε, φαίνεται πως πέρασε το σκούρο τζιπ με τους επιβαίνοντες, κάτι να ειπώθηκε από έναν από τους νεαρούς με αποτέλεσμα να σταματήσει το τζιπ, να κατέβουν οι δύο άγνωστοι δράστες και να ακολουθήσει διαπληκτισμός.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου τσακωμού, ο ένας από τους δύο τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον των τριών νεαρών.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα