Kendji Girac: Πυροβόλησαν στο στήθος τον νικητή του γαλλικού “The Voice”

Διαβάζεται σε 1'
Kendji Girac
Kendji Girac Instagram@itvstudiosfr @kendji

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Kendji Girac, νικητής του γαλλικού “The Voice”, μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στο στήθος.

Αιματηρό περιστατικό με θύμα τον Kendji Girac, σταρ του γαλλικού “The Voice” σημειώθηκε στη Γαλλία, σημαίνοντας συναγερμό στις γαλλικές αρχές.

Ο Girac νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης Μπορντό και σύμφωνα με τις αρχές έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Η αστυνομία κλήθηκε περίπου στις 05:30 τοπική ώρα στο θέρετρο Biscarrosse, περίπου 50 χιλιόμετρα από το Μπορντό. Τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα πηγές από την αστυνομία, έκαναν λόγο για λάθος χειρισμό πυροβόλου όπλου από τον ίδιο τον Girac.

Ο πυροβολισμός σημειώθηκε κοντά στον χώρο υποδοχής καταυλισμού τσιγγάνων, μετέδωσε το πρακτορείο AFP. Πηγή κοντά στην έρευνα είπε στο πρακτορείο ότι η αστυνομία δεν απέκλεισε τίποτα στην έρευνά της.

Ο 27χρονος Kendji Maille, όπως είναι το πραγματικό του όνομα συστήθηκε στο κοινό το 2013, μετά τη διασκευή ενός τραγουδιού του ράπερ Gims και την επόμενη χρονιά κέρδισε το “The Voice France“.

Έχει κυκλοφορήσει πέντε στούντιο άλμπουμ, με πιο πρόσφατο το L’École de la Vie (The School of Life) το 2022.

Kendji Girac – Andalouse

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα