Πολυτεχνείο: Σε στενό κλοιό – Επί ποδός 5.000 αστυνομικοί

Πολυτεχνείο: Σε στενό κλοιό – Επί ποδός 5.000 αστυνομικοί
Άνδρες των ΜΑΤ έξω από το Πολυτεχνείο Eurokinissi

Από την φυσική και την πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. διαμηνύεται προς τους πάντες ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί και θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο για να το κάνουν αυτό πραγματικότητα.

«Δεν θα γίνουν φέτος πορείες για το Πολυτεχνείο» διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση και κάθε ενδιαφερόμενο και σε κάθε τόνο η φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Για το ζήτημα μάλιστα έγινε και επίσημη τοποθέτηση από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η ΓΑΔΑ έχει εκπονήσει τον σχεδιασμό της. Συμμετέχουν σε αυτόν περίπου 5.000 αστυνομικοί όλων των Υπηρεσιών, Τάξης και Ασφάλειας και κινείται σε δύο βασικούς άξονες.

Στην περιφρούρηση από σήμερα το βράδυ του ιστορικού κτιρίου του Πολυτεχνείου και άλλων ιδρυμάτων, ώστε να αποφευχθούν τυχόν καταλήψεις, στο πλαίσιο αυτό άλλωστε πραγματοποιήθηκαν και σχετικές αστυνομικές επιχειρήσεις στο Πολυτεχνείο και στην Πανεπιστημιούπολη και στην επιβολή του νόμου λόγω κορονοΐου, ώστε να μην επιτραπούν οι πορείες.

Για τον λόγο αυτό θα βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σε όλα τα σημεία που παραδοσιακά πραγματοποιούνται προσυγκεντρώσεις και αν εμφανιστούν διαδηλωτές θα τους γίνει υπενθύμιση του νόμου και της απαγόρευσης λόγω της πανδημίας, ενώ αν επιμείνουν η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. είναι αποφασισμένη να φτάσει στην επιβολή της απόφασης και να πραγματοποιηθούν ακόμα και συλλήψεις.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα