Ρουμελιώτη: Μετά την συνεργασία μου με τον Κιμούλη φοβόμουν να ανεβώ στην σκηνή

Ρουμελιώτη: Μετά την συνεργασία μου με τον Κιμούλη φοβόμουν να ανεβώ στην σκηνή
H Ευδοκία Ρουμελιώτη 24 MEDIA/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΛΗΣ

"Ποτέ δεν έκρυψα τι έχω περάσει από τον Γιώργο Κιμούλη, από την πρώτη στιγμή προσπάθησα να προστατέψω τους ανθρώπους στον χώρο μου", υπογράμμισε η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε τηλεοπτική της συνέντευξη

Ο Γιώργος Κιμούλης με κακοποίησε ψυχικά”, τόνισε η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή “ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ” στο Mega.

Η κ. Ρουμελιώτη μίλησε για την εμπειρία της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη, και τάχθηκε στο πλευρό της Ζέτας Δούκα σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες που έκανε χθες.

“Είναι από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου. Μετά την συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο απέκτησα ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα στις φωνητικές χορδές. Έχω δώσει απίστευτα λεφτά σε γιατρούς”.

“Ήμουν ένα κορίτσι 25 χρονών, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα αυτή την δύναμη στο χώρο. Φοβόμουν ότι αν έβγαινα να μιλήσω και αν έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο, μπορεί και να μην ξαναδούλευα. Και εγώ έβγαζα τα χρήματά μου για να ζήσω από αυτή τη δουλειά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, κατά την παράσταση “Εκπαιδεύοντας την Ρίτα” βίωσε μία πολύ σκληρή επίθεση από τον Γιώργο Κιμούλη.

“Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ανεβήκαμε στη σκηνή. Με κακοποίησε ψυχικά, το bullying που έχω υποστεί αισθάνομαι ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μετά την συνεργασία μου με τον Κιμούλη φοβόμουν να ανέβω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν στη σκηνή να κάνω τη δουλειά και ερχόταν από πίσω μου και δεν μπορώ να πω στον αέρα όλα αυτά που μου έλεγε στο αυτί μου”.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη υποστήριξε ότι όλοι στο χώρο γνωρίζουν την απαράδεκτη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη. “Η φήμη του ξεπερνάει την παρουσία του” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κ. Ρουμελιώτη αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ίδια είχε μιλήσει δημόσια εδώ και πολύ καιρό για την συμπεριφορά του Γ. Κιμούλη.

“Εγώ βγήκα και μίλησα από την πρώτη στιγμή, όταν τελείωσα την συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο. Ποτέ δεν έκρυψα τι έχω περάσει. ‘Πες μου γιατί μου τα κάνεις όλα αυτά; Εσύ με επέλεξες να κάνουμε αυτή τη δουλειά’ τον ρώτησα. Δεν πήρα απάντηση. Δεν ξέρω ακόμα και σήμερα για ποιο λόγο τα πέρασα όλα αυτά. Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Ευτυχώς μετά συνάντησα ανθρώπους άλλους γιατί αλλιώς θα τα είχα εγκαταλείψει. Πρώτη φορά που δεν κατάφερα να βγάλω τη σεζόν. Αναγκάστηκα να κλείσω το θέατρο Σάββατο βράδυ, γεμάτο και να πάω στο σπίτι μου. ‘Η ψυχική σου ισορροπία και η υγεία σου είναι πάνω από την παράσταση, αν δεν μπορείς πρέπει να κλείσει το θέατρο’, μου είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Λάκης Λαζόπουλος” δήλωσε η ηθοποιός και κατέληξε:

“Τώρα πια δεν φοβάμαι. Δεν ξεκίνησα τώρα και δεν φοβάμαι μήπως δεν βρω δουλειά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του χρόνο να ωριμάσει όλο αυτό και να βγει να μιλήσει. Τώρα είναι η στιγμή να ακουστεί. Οταν εγώ μίλησα πρώτη πέρασε στα ψιλά”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα