Συναγερμός για την εξαφάνιση 35χρονου στη Νίκαια

Συναγερμός για την εξαφάνιση 35χρονου στη Νίκαια
Περιπολικό της Αστυνομίας EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του 35χρονου που εξαφανίστηκε από τη Νίκαια. Missing Alert ενεργοποίησε το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Συναγερμός σήμανε στις αρχές για τον 35χρονο Αλτέο Λάζο, ο οποίος εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας στις 5 Απριλίου 2023 και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται, με το “Χαμόγελο του παιδιού” να ενεργοποιεί Missing Alert για τον εντοπισμό του.

Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Στις 5 Απριλίου 2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας ο Αλτέο (ον.) Λάζο (επ.), 35 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 27/07/2023 για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Αλτέο (ον.) Λάζο (επ.) κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Αλτέο (ον.) Λάζο (επ.) έχει ύψος 1,78 μ., είναι αδύνατος , έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα