Σπήλαια Διρού: Άνοιξαν τις πύλες τους για κοινό – Υποχρεωτική η μάσκα

Σπήλαια Διρού: Άνοιξαν τις πύλες τους για κοινό  – Υποχρεωτική η μάσκα
Σπήλαια Διρού Eurokinissi

Σύμφωνα με τις οδηγίες πραγματοποιείται μόνο η μικρή λιμναία διαδρομή και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους επισκέπτες.

Άνοιξαν τις πύλες του τα Σπήλαια Διρού, όπως πληροφορεί η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ, ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια αυτών. Τα Σπήλαια επαναλειτουργούν και υποδέχονται και πάλι με ασφάλεια τους επισκέπτες, μετά τη σχεδόν τρίμηνη διακοπή λόγω της πανδημίας. Η ΕΤΑΔ ΑΕ και η Διεύθυνση των Σπηλαίων έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα και επιβεβλημένα μέτρα προστασίας από την Covid -19, ενώ τηρούνται αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί από τα υπουργεία Πολιτισμού και Αθλητισμού και Υγείας.

Διευκρινίζεται, πως, σύμφωνα με τις οδηγίες, για λόγους ασφαλείας, πραγματοποιείται μόνο η μικρή λιμναία διαδρομή και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους επισκέπτες. Οι χώροι έχουν απολυμανθεί και θα επαναλαμβάνονται τακτικά οι απολυμάνσεις. Όσον αφορά τις βάρκες και τα σωσίβια θα απολυμαίνονται μετά από κάθε διαδρομή. Το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινές και Σαββατοκύριακα από τις 9:00 έως τις 17:00 (το ταμείο είναι ανοικτό έως τις 16:45).

Σημειώνεται, ότι από το Σάββατο 20 Ιουνίου, ημέρα έναρξης λειτουργίας των Κάμπινγκ Φαναρίου και Ασπροβάλτας, σημαντικός αριθμός Ελλήνων και ξένων κατασκηνωτών έσπευσε να τα επισκεφθεί. Ειδικότερα, το Κάμπινγκ Φαναρίου επισκέφθηκε σχεδόν το σύνολο των μόνιμων κατασκηνωτών του, εγκαινιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την τουριστική περίοδο για το φετινό καλοκαίρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα