Στους δρόμους της Αθήνας φοιτητές και μελισσοκόμοι

Διαβάζεται σε 3'
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια EUROKINISSI

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (22/2) στα Προπύλαια ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ενώ παράλληλα μελισσοκόμοι πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή.

Μελισσοκόμοι, υγειονομικοί και φοιτητές πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις και πορείες την Πέμπτη (22/02) στο κέντρο της Αθήνας.

Πλήθος φοιτητών και εκπαιδευτικών βρέθηκαν λίγο μετά τις 12.00 στα Προπύλαια για την προγραμματισμένη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα EUROKINISSI

Ταυτόχρονα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπως επίσης και σε άλλες πόλεις της χώρας.

EUROKINISSI

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, φοιτητές υποδέχτηκαν με συνθήματα την πορεία των απεργών γιατρών και υγειονομικών. Υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Μαβίλη το πρωί της Πέμπτης στις 8.30 π.μ.

Έπειτα, οι υγειονομικοί κατευθύνθηκαν στο υπουργείο Υγείας όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι αυτή την ώρα.

EUROKINISSI

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας έχει προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία για σήμερα και η ΠΟΕΔΗΝ παναττική στάση εργασίας στην πρωινή βάρδια και απεργία στην περιφέρεια. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

INTIME NEWS

Παράλληλα, από το πρωί μελισσοκόμοι από όλη τη χώρα συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα όπου έφτασαν και περίπου 30 με 40 μελισσοκομικά οχήματα και προχώρησαν σε προσωρινό αποκλεισμό της λεωφόρου Αμαλίας.

Συλλαλητήριο μελισσοκόμων στην Αθήνα
Συλλαλητήριο μελισσοκόμων στην Αθήνα EUROKINISSI

Οι μελισσοκόμοι είχαν προγραμματισμένες συναντήσεις στα υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Προστασίας του Πολίτη, και Μεταφορών ούτως ώστε να επιδώσουν ψηφίσματα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

EUROKINISSI

EUROKINISSI

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα