Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του θύματος που βρέθηκε μαχαιρωμένος στο Άλσος Χολαργού

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του θύματος που βρέθηκε μαχαιρωμένος στο Άλσος Χολαργού
Αστυνο0μικοί ερευνυν το σημείο στο Άλσος του Χολαργού όπου βρέθηκε μαχαιρωμένος νεαρός άνδρας την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Το ματωμένο μαχαίρι βρέθηκε δίπλα του και με τα αποτυπώματά του στη λαβή-Εξετάζεται ακόμα και το σενάριο της αυτοκτονίας

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του μαχαιρωμένου άντρα στο Άλσος Χολαργού επί της οδού 25ης Μαρτίου, νωρίς το πρωί της περασμένης Τρίτης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 37χρονο Έλληνα, κάτοικο Αγίας Παρασκευής, ο οποίος ήταν άγαμος και σύμφωνα με πληροφορίες ζούσε με την μητέρα του.

Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε από περαστικούς ακόμα και μαθητές γειτονικού Λυκείου που είχαν πάει για εκδρομή στο σημείο, μέσα σε μία λίμνη αίματος και λίγο πριν ξεψυχήσει… Το θύμα έφερε 5 μαχαιριές στον θώρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News247, τα δύο βασικά σενάρια που εξετάζονται αλλά θα δώσει περισσότερο φως το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής και η πορεία των καταθέσεων που λαμβάνονται, είναι ή το θύμα να αυτοκτόνησε μαχαιρώνοντας τον ίδιο τον εαυτό 5 φορές στον θώρακα, αφού το ματωμένο μαχαίρι βρέθηκε δίπλα του και με τα αποτυπώματά του στη λαβή, ή πρόκειται για ληστεία μετά φόνου από αγνώστους, καθώς πάνω του δεν βρέθηκε το παραμικρό προσωπικό αντικείμενό του ή χρήματα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 37χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα